UZNEMIRUJUĆE! Besna žena UPADA U BORDEL i brutalno tuče prostitutku sa kojom je vara muž! SKINULA JE GOLU NA KRAJU (VIDEO)
Foto: Printscreen/MailOnline

UZNEMIRUJUĆE! Besna žena UPADA U BORDEL i brutalno tuče prostitutku sa kojom je vara muž! SKINULA JE GOLU NA KRAJU (VIDEO)

Planeta -

Besna supruga uhvaćena je kako upada u javnu kuću i napada nagu seksualnu radnicu koja je bila sa njenim mužem.

Žena je navodno pronašla slike para na telefonu svog partnera, a zatim ga je pratila do salona za masažu u Puketu, na Tajlandu, u sredu.

Muž koji je varao već je napustio bordel, ali žena je otkrila prostitutku kako sedi na stolici.

Na snimku se vidi kako je žena skinula peškir sa mlade seksualne radnice, razotkrivajući njeno nago telo pre nego što je više od pet minuta ispalila salvu besnih udaraca i šamara.

U jednom trenutku žena je stajala i pokušala da joj zgrabi telefon dok je čupa za kosu. Nekoliko drugih žena je stajalo okolo i posmatralo.

Mlađa žena se više puta izvinjavala i tražila oproštaj. Ona je rekla da nije znala da pomenuti muškarac ima ženu i da će prestati da ga viđa.

Bilo je nekoliko seksualnih igračaka, ogledala, seksualnih stolica i korišćenih maramica koje su viđene po prostoriji, a muškarci koji su dolazili na to mesto su plaćali oko 2.000 bahta (49 funti) za sat vremena sa jednom od žena.

Policija sada istražuje navodni napad koji se dogodio na popularnom ostrvu za odmor koje je poznato po plažama i burnom noćnom životu.

Pukovnik Saravut Čuprasit iz policijske stanice provincije Mueang Puket, rekao je danas da policajci istražuju incident.

Rekao je: „Policajci proveravaju gde se incident dogodio. To mesto za masažu niko ne prepoznaje. Nije bilo pritužbi ni od jedne osobe, ali ohrabrujem žrtvu da prijavi incident policiji. Hitno ćemo to istražiti“.

Advokat Anantarak Patin rekao je da su mu procureli detalji o navodnom napadu. On je rekao da se to dogodilo u javnoj kući u Puketu, gde je mlađa žena uhvaćena u vezi sa mužem napadačice.

Anantarak je rekao: „Napad je krivično delo i žrtva ga može prijaviti policiji. Mislim da je napad izuzetno težak jer je nekoliko ljudi bilo u prostoriji i prisustvovalo šamaranju i svlačenju.Bilo je neprihvatljivo da žena bude gola. Trebalo bi to u potpunosti istražiti“.

Kurir.rs/Nova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track