STRAVIČNO! TINEJDŽER NASMRT IZBO DEVOJČICU (15) I POVREDIO DEČAKA: Policija uhapsila napadača, ispituje se motiv napada
Foto: EPA/STRINGER

UŽAS U LONDONU

STRAVIČNO! TINEJDŽER NASMRT IZBO DEVOJČICU (15) I POVREDIO DEČAKA: Policija uhapsila napadača, ispituje se motiv napada

Planeta -

U engleskom gradu Heksemu dogodio se strašan krvavi pir u kojem je tinejdžer (16) izbo nasmrt devojčicu (15) i povredio dečaka koji je hospitalizovan sa teškim povredama.

Kako prenosi Miror, tinejdžer koji je počinio zločin je odmah uhapšen.

- Tinejdžerka je nažalost umrla. Njena porodica je potpuno uništena od tuge. Dečak koji je takođe izboden je u teškom stanju. Naše misli su uz njihove najmilije u ovom užasnom trenutku i podržavamo ih na svaki mogući način. Odlučni smo da saznamo šta se tačno dogodilo i sve umešane privedemo pravdi. Istraga o okolnostima ovog tragičnog incidenta je u toku", saopštila je policija pomenutog grada i dodala: "Uhapsili smo tinejdžera. Iako je naša istraga u ranoj fazi, verujemo da su se svi poznavali.

Derek Kenedi, gradonačelnik Heksama, naveo je da je ovo teška tragedija.

- Ovo je teška tragedija. Grad je u potpunom šoku. Izgubiti jedno od naše dece koje pohađa lokalnu srednju školu je užasno. Roditelji su zaista zabrinuti za svoju decu jer su svi deo ove zajednice, rekao je.

Inače, policija je saopštila da je Hitna pomoć dobila poziv nešto posle 17.10 časova. Služba Hitne pomoći je izašla su na mesto događaja, utvrđeno je da su tinejdžeri zadobili povrede nanete oštrim predmetom. Njih dvoje prevezeni u bolnicu, ali da je devojčica podlegla povredama.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track