"ZABAVIĆETE SE DOK NAĐETE ORGANE" Žena ISKASAPILA muža tokom odnosa, sakrila delove tela, pa tokom suđenja PRETUKLA ADVOKATA VIDEO
Foto: Instagram/courttvnetwork

TOTALNA HAVARIJA

"ZABAVIĆETE SE DOK NAĐETE ORGANE" Žena ISKASAPILA muža tokom odnosa, sakrila delove tela, pa tokom suđenja PRETUKLA ADVOKATA VIDEO

Planeta -

Žena iz Viskonsina optužena da je odrubila glavu svom ljubavniku nakon što su imali odnos, nasumično je napala svog advokata u sudnici u utorak, udarivši ga u glavu.

Tejlor Šabiznis (25) nasrnula je na advokata Kvin Džolija nakon što je sudija u jezivom slučaju ubistva predložio da se suđenje odloži za dva meseca.

Šokantan snimak nasilnog ispada prikazuje Šabiznisa kako mirno sedi u sudnici dok sudija Tomas Džej Volš preporučuje početak suđenja za ubistvo 15. maja umesto 6. marta – predlog koji je dao na Džolijev zahtev.

Naizgled ljuta odlukom, optuženi ubica se baca na advokata, koji je sedeo pored nje, udarajući ga laktovima i ručnim zglobovima vezanim lisicama.

Nasilnu ženu umirili su čuvari, prenosi NYpost.

Šabiznis je navodno odrubila glavu ljubavniku tokom odnosa, unakazivši njegovo telo nožem za hleb.

Potom je njegovu odsečenu glavu strpala u kantu, a ostale delove tela u lonac, ostavljajući ih njegovoj majci da ih pronađe, tvrde tužioci.

Policija je ženu pronašla kod kuće pokrivenu krvlju, pokazuju zapisi.

Ona je navodno rekla policajcima da će se "zabavljati pokušavajući da pronađu sve organe".

Istakla je da nije nameravala da ga ubije, iako je navodno priznala da je sedela na žrtvi i čekala da umre dok je iskašljavao krv.

Kurir.rs/NYpost/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track