UBIJ ME OVDE, ALI JA ĆU PUŠITI: Skandal na ruskom letu, žena se skinula u toples i pravila haos! (FOTO)
Foto: Prinstcreen

UBIJ ME OVDE, ALI JA ĆU PUŠITI: Skandal na ruskom letu, žena se skinula u toples i pravila haos! (FOTO)

Planeta -

Putnica iz vazdušnog besa se svukla u letu, zahtevala da puši i 'pokušala da provali u kokpit'. Da haos bude veći ona je uznemirenim putnicima rekla da će svi umreti.

Anželika Moskvitina (49) ujela je stjuardesu koji je pokušao da je obuzda na letu Aeroflota u Rusiji, navodi se u izveštajima. Drama na visini od 33.000 stopa počela je kada se zaključala u toalet i zapalila cigaretu, piše Dejli Mejl.

Ona je na letu od Stavropolja do Moskve ogolila grudi pred ostalim putnicima - uključujući i decu. Putnici u poslovnoj klasi morali su da pomognu posadi da je obuzda dok su je na silu oblačili u grudnjak, a zatim je po kapetanovom naređenju stavili u plastične lisice.

Žena je ustala sa svog sedišta da popuši u toaletu dok je avion prolazio kroz turbulencije.

Svedoci su rekli da se skinula u toples i vikala saputnicima da su svi osuđeni na propast.

Takođe je pokušala da uđe u kokpit. Snimak je uhvatio trenutak kada se žena - za koju se sumnja da je bila u alkoholisanom stanju - svađala sa letačkom posadom dok je pokušavala da je umiri.

- Gospođo, sedite i obucite se. Gde vam je odeća? Da li razumete da kršite pravila ponašanja u avionu? Ovde su deca. Poštuj ih barem - obratila se posada aviona ovoj ženi.

žena, gola, let, avion
foto: Printscreen

Ona je na to odgovorila da voli i poštuje decu:

- Razumem da ću ići u duševnu bolnicu ili u zatvor. Ali želim da idem u kokpit.

Tada joj je rečeno da je njen zahtev 'besmislen'. Dok je ekipa pokušavala da je obuče, ona je odgovorila:

- Molim te, idi od mene. Ubijte me ovde, ali ja ću pušiti. Ona je pozvana da se „smiri“, ali je posadi ponovila da je ostavi na miru i da je pusti.

Na kraju su joj stavili lisice, a lekar u avionu ju je nadgledao dok je avion sleteo na moskovski aerodrom Šeremetjevo nakon čega ju je zadržala policija.

- Žena je bila u neadekvatnom stanju i grubo je prekršila pravila ponašanja u avionu. Ona je ignorisala ponovljena upozorenja posade i pokušala da provali u kokpit. Zbog destruktivnog ponašanja putnika, komandir aviona je odlučio da upotrebi sredstvo privezivanja. Aeroflot naglašava da ovaj slučaj ponovo dokazuje hitnu potrebu na zakonodavnom nivou da se pooštre kazne za putnike koji prave haos u vazduhoplovstvu, uključujući stvaranje jedinstvene crne liste destruktivnih putnika za sve avio-kompanije. Žena je upozorena da joj predstoji krivična prijava - saopštila je avio-kompanija.

Kurir.rs/Republika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja