TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA MAJKOM DVOJE DECE: Izašla da prošeta psa, pa NESTALA bez traga, Nikolino telo pronađeno u reci
Foto: Printscreen/Facebook

SLUČAJ POTRESAO VELIKU BRITANIJU

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA MAJKOM DVOJE DECE: Izašla da prošeta psa, pa NESTALA bez traga, Nikolino telo pronađeno u reci

Planeta -

Pomoćnik šefa policije Piter Loson potvrdio je večeras da je juče u reci pronađeno telo nestale Nikole Buli.

Porodica je obaveštena i „razorena“, kaže on, a prenosi Sky News.

Nikola Buli, majke dvoje dece, poslednji put je viđena 27. januara dok je šetala psa pored reke u Sent Majkls nakon što je svoje ćerke od šest i devet godina ostavila u školi.

Njen telefon pronađen je nešto više od 20 minuta kasnije na klupi koja gleda na obalu reke, dok je njen pas trčao u okolini.

Nestala majka dvoje dece Nikola Buli snimljena je na sigurnosnoj kameri na dan kada je nestala, dok forenzičar iznosi šokantne tvrdnje i navodi da ona nije upala u reku kao što policija misli.

Fotografije su uzete sa kamera u njenoj kući, a na njima se vidi da Buli samo nekoliko sati pre nego što je nestala.

Nikola se na snimcima može videti u dugoj jakni, helankama i čizmama za hodanje sa kosom zavezanom u rep pre nego što je krenula u šetnju.

Ove informacije dolaze nakon što Peter Faulding, svetski poznati forenzičar, koji je i ronilac u policiji i koji je radio na stotinama slučajeva širom jugoistoka, izjavio da veruje da je malo verovatno da je rečna obala tačan odgovor za rešenje ove misterije.

Forenzičar je naveo i da se, prema njegovom mišljenju nije uzelo u obzir dovoljno faktora, što sugeriše da je telefon nestale Buli mogao da bude ostavljen na klupi kao mamac.

„Ja lično mislim da bi ovaj telefon mogao da bude mamac. Suočili smo se s utapanjem pre nekoliko godina kada je muškarac ušao u reku, a njegov pas vrištao uz obalu reke kada smo stigli tamo. Kada smo stigli, pas je zavijao i bukvalno je pokazivao gde se nalazi. Ostao je kod svog vlasnika. Telefon na klupi, mislim, morate se pitati, normalno bi bilo da neko ima telefon u ruci, pogotovo ako hoda okolo“, naveo je Faulding.

Kurir.rs/SkyNews

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track