OVO JE SALA IZ KOJE ĆE SE PUTIN OBRATITI GRAĐANIMA RUSIJE I SVETA: Za belom govornicom održaće navodni istorijski govor! VIDEO
Foto: Shutterstock, Printscreen Twitter

Gostinov zamak

OVO JE SALA IZ KOJE ĆE SE PUTIN OBRATITI GRAĐANIMA RUSIJE I SVETA: Za belom govornicom održaće navodni istorijski govor! VIDEO

Planeta -

Moskva, ali ne samo Moskva, nego i ceo svet se ubrzano priprema za kako se navodi istorijski govor ruskog predsednika Vladimira Putina uoči godišnjice rata u Ukrajini.

U prestonici Rusije več su osvanuli bilbodi sa porukama i motivima iz Velikog otadžbinskog rata 1941-1945, sa porukom da građani slušaju i gledaju.

Na ruskoj državnoj televiziji Rossia 24 od ponedeljka u prepodnevnim časovima počelo je odbrojavanje do Putinovog govora.

Kako je navedeno obraćanje poslanicima oba doma ruskog parlamenta biće u Gostinom dvorugde se sala uveliko priprema za Putinovo obraćanje.

Na društvenim mrežama pojavio se naimak iz sale gde se vidi bela govornica, sa dva mikrofona i na velikoj udaljenosti stolice u tri reda i gomilja ljudi koji priprema govor.

Još od ponoći u Moskvi su oko Kremlja na snazi velike mere bezebdnosti. u pojedinim delovima grada je obustavljen saobraćaj, na ulicama je primetno veliko prisustvo policije koja patrolira.

Kurir.rs/A.Mlakar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track