HOROR U BALTIMORU Ukradenim hjundajem zakucao se u drugo vozilo, pa u pešaka, a onda u zgradu, čiji deo se srušio! ŠOKANTNI SNIMCI
Foto: Twitter/Breaking911

POLICIJSKA POTERA

HOROR U BALTIMORU Ukradenim hjundajem zakucao se u drugo vozilo, pa u pešaka, a onda u zgradu, čiji deo se srušio! ŠOKANTNI SNIMCI

Planeta -

Odeljenje za istrage tužioca države Merilend pokrenulo je istragu o smrti pešaka koja se dogodila u sredu, kada je policija pokušala da zaustavi vozača koji je projurio kroz raskrsnicu i udario u zgradu koja se zatim srušila na vozila.

Naime, ova nesreća se dogodila još 8. februara u 20.55 časova ove godine kada je policajac istočnog okruga Baltimorske policije nalazio se u neobeleženom vozilu kada je primetio crni atumobil marke Hjundaji za koju je prijavljeno da je ukradena.

Policajac Devin Jansi je reagovao u policijskom vozilu i pokušao da zaustavi saobraćaj oko avenije Horth Peterson park i Ist Horth avenije, ali nisu uspeli da zaustave Hjundaji. Usledila je policijska potera do oblasti Sinkler Lejn i North Volf, kada je Hjundaji uleteo velikom brzionom u raskrsnicu Nort Volf i Ist Nort avenije, gde je udario u drugo vozilo, a onda su oba vozila udarila pešaka koji je stajao na trotoaru pre nego što su udarili u praznu zgradu.

Vozači oba vozila su prebačena u bolnicu da im se saniraju povrde. Pešak pedesetčetvorogodišnji Alfred Finčer iz Baltimora je proglašen mrtvim. Policija Baltimora je uhapsila vozača ukradenog Hjunadija.

Kurir.rs/breaking911

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track