"TETKICA" SLALA GOLE SLIKE UČENIKU (14) I IMALA ODNOSE SA NJIM U KOLIMA Oduzeli joj telefon, pa imali šta da vide, SKANDAL! FOTO
Foto: Printscreen/CT State Police

NEZAPAMĆEN INCIDENT

"TETKICA" SLALA GOLE SLIKE UČENIKU (14) I IMALA ODNOSE SA NJIM U KOLIMA Oduzeli joj telefon, pa imali šta da vide, SKANDAL! FOTO

Planeta -

Endi Pejdž Rozafor, školska čistačica iz Nju Ferfilda u Konektikatu, uhapšena je nakon što je imala odnose sa tinejdžerom i zbog toga što mu je slala gole slike i snimke na kojima masturbira.

Navodno je koristila Snepčet i Instagram tokom perioda od šest meseci kako bi dečaku slala gole fotografije i video snimke sebe i imala odnos sa njim.

„Hoćeš da vidiš nešto“, navodno je glasila poruka nakon koje je usledila prva fotografija.

Tada je rekla da je greškom poslala snimak, ali je ubrzo poslala još jedan goli selfi.

Policija je započela istragu o njenom ponašanju nakon što je drugarica žrtve to rekla njegovim roditeljima, koji su naknadno prijavili policiji jer su sumnjali na s*ksualni napad. Rozafort je takođe optužena da je slala video snimke na kojima masturbira i tražila od dečaka da uzvrati svojim golim slikama. Na njenom telefonu pronađena je slika žrtve bez majice.

Endi Pejdž Rozafort
foto: Printscreen/CT State Police

Policajci su, u međuvremenu, prikupili dokaze kako bi dokazali da je par bio na istoj lokaciji kada su se dogodili navodni napadi.

U policijskom izveštaju se navodi da je momak imao odnos u vozilu sa čistačicom, ali je „prekinuo odnos jer je počeo da se oseća čudno zbog toga“. Rekao je roditeljima o navodnom napadu dva dana kasnije jer se osećao „veoma čudno i krivo“ zbog onoga što se dogodilo.

Čistačica je platila kauciju od 100.000 dolara i puštena je pod uslovom da nema kontakt ni sa jednim maloletnikom osim sa svojom decom i da joj više nije dozvoljeno da koristi društvene mreže.

Posle optužbi, dala je ostavku na honorarni posao u školi, koja ju je u decembru upozorila da ne sme da šalje poruke ili da kontaktira učenike preko platformi društvenih mreža.

Na sudu je tvrdila da nije kriva i njeno sledeće pojavljivanje pred sudom zakazano je za 23. mart.

Kurir.rs/Nova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track