POGLEDAJTE FILMSKU PLJAČKU USRED NOĆI! Lopovi koristili BAGER da bi se dočepali novca, napravili OPŠTI HAOS (VIDEO)
Foto: Printscreen/YouTube/ WLTV WebLiveTelevision

trebalo im manje od dva minuta

POGLEDAJTE FILMSKU PLJAČKU USRED NOĆI! Lopovi koristili BAGER da bi se dočepali novca, napravili OPŠTI HAOS (VIDEO)

Planeta -

Filmske scene odigrale su se u italijnskoj pokrajini Katania, gde je grupa kriminalaca pomoću bagera u potpunosti iščupala poštanski bankomat.

Banda lopova u Valverdeu bagerom je iščupala bankomat iz poštanske kancelarije i odnela sav novac.

Napad se dogodio u noći 12. marta kada su uz bager, lopovi koristili i kombi i automobil. Za malo manje od dva minuta kriminalci su potpuno iščupali bankomat i ukrcali ga u kombi.

Njihova pljačka probudila je celo naselje, a neko je s balkona uspeo da snimi sve što se događalo. Na snimku se vide muškarci na ulici i čovek za bagerom koji razvaljuje bankomat. Nakon nekoliko udaraca, bankomat je popustio i lopovi su se domogli plena, piše Il Giornale.

Kako je izvestila italijanska policija, zasad nije poznat iznos ukradenog novca, a tim stručnjaka analizira snimak kako bi otkrili počinitelje.

Ovakva suluda pljačka u kojoj je korišćen bager za to područje nije novost, naime lopovi su se već služili tim trikom 2017. godine kada je izvedena slična krađa, a drugi put je grupa kriminalaca pokušala pljačku u četvrti Librino u Kataniji bagerom, ali policija ih je ulovila tokom pljačke.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track