Profesorka pred studentima dojila ćerku

Profesorka pred studentima dojila ćerku

Planeta -
Dojila sam dete tokom predavanja feminističke antropologije, ali nisam ometala predavanje. Sumnjam da mi je iko video bradavicu, napisala je Pine na svom blogu

VAŠINGTON - Profesorka sa Američkog instituta u Vašingtonu Arijen Pine, na jedno od svojih predavanja, povela je i svoju ćerku. Posle sat vremena, devojčica je postala nemirna pa ju je profesorka uzela u naručje i počela da je doji.

Narednog dana saznala je da su se neki studenti žalili, a primila je i imejl od studenta koji je radio za univerzitetske novine - njega su zanimali detalji onog što se događalo na predavanju. Profesorka nije želela da razgovara sa medijima o ovom pitanju, prenosi Hafington post.

Međutim, na svom je blogu objasnila kako ne smatra da je dojenje jedini način na koji se može da nahrani dete već da joj je to ponekad najdostupniji, najlakši i najjeftiniji način.

"Dojila sam dete tokom predavanja feminističke antropologije, ali nisam ometala predavanje. Sumnjam da mi je iko video bradavicu, jer sam prilično dobra u njihovom pokrivanju. Ali ako jesu, sad znaju da ja, profesor univerziteta, imam bradavice baš kao i oni. Ili barem jednu bradavicu", napisala je profesorka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track