DVOSTRUKI ŽIVOT ZUBARA KOJI JE OTROVAO SUPRUGU ANĐELU: Isplivali jezivi detalji, stavljao joj OTROV U ŠEJKOVE, a glumio da je voli
Foto: Printscreen/Facebook/Summerbrook Dental Group Aurora CO

horor

DVOSTRUKI ŽIVOT ZUBARA KOJI JE OTROVAO SUPRUGU ANĐELU: Isplivali jezivi detalji, stavljao joj OTROV U ŠEJKOVE, a glumio da je voli

Planeta -

"Izgledali su kao savršena porodica", reklo je bivše osoblje stomatološke ordinacije u kojoj je radio zubar Džim Krejg (45), koji je optužen za ubistvo svoje supruge Anđele s kojom ima šestoro dece tako što joj je u šejkove stavljao otrov. Isto mišljenje imali su i Krejgovi pacijenti.

Osoblje ordinacije reklo je da je mislilo da je Krejg "najpametniji čovek" i da je mislilo da je obožavao ženu koju je ubio. Oni su rekli da je bio "neverovatan šef", a Anđelu su opisali kao "sveticu" i "najbolju majku".

Džim Krejg
foto: Printscreen/Facebook/Summerbrook Dental Group Aurora CO

Zubar iz Aurore u Koloradu nalazi se u pritvoru, a oni koji ga poznaju pričaju o njemu s nevericom nakon saznanja da je suprugu trovao kalijum-cijanidom koji je stavljao u njene šejkove.

Anđeli je prvi put pozlilo 6. marta. Do 15. marta je treći put otišla u bolnicu žaleći se na glavobolju i mučninu i ubrzo je dobila napad. Ona je 18. marta skinuta sa aparata za održavanje života.

Tužioci kažu da je njen muž, koji je imao aferu sa ortodontkinjom u Teksasu, želeo da započne novi život sa tom ženom. Te optužbe su šokirale bivše prijatelje, kolege, pacijente i osoblje.

Džim Krejg
foto: Printscreen/Facebook/Aurora Police

"Bio je najneverovatniji šef, dao je hiljade dolara za moje obrazovanje... ovo je jednostavno poražavajuće", rekla je Kortni Lajons, koja je četiri godine radila sa Krejgom. Ona je godinama radila kao konobarica u Denveru, pa je služila i familiju Krejgovih.

"Dolazili su četiri noći nedeljno, religiozno. Izgledali su kao savršena porodica. Nikada nisam srela bolju ženu ili majku od Anđele. Bila je najneverovatnija žena. Ona je bila svetica.Našla je vremena za sve", rekla je ona i dodala da je smatrala da Krejgovi imaju srećan brak.

"Sve što smo videli je kako ju je obožavao. Tako je uzvišeno govorio o njoj", dodala je.

Kako je rekla, Krejg joj je na kraju ponudio posao direktora marketinga u svojoj stomatološkoj ordinaciji i platio joj da pohađa kurseve za taj posao. Jedina mana koju je imao, rekla je, bilo je to što je bio previše velikodušan.

"Rekli bismo mu da će od svakog dolara koji zaradi, dati 99 centi nekom drugom. Vodio je besplatne stomatološke dane, sve nas je tako dobro platio. Nisam iznenađena da je bilo problema s novcem", rekla je aludirajući na činjenicu da je on podneo zahtev za bankrot.

Dodala je da je porodica mormonska i da nije pila, ali da nije bila čvrsta u svojim uverenjima.

Ispričala je kako se prema osoblju odnosio kao prema kraljevskoj porodici, uvek ulažući u njihovo obrazovanje i dobro ih plaćajući.

I pacijenti i prijatelji bili su podjednako iznenađeni.

"Ovo je tako šokantno. On je moj zubar godinama", rekao je jedan pacijent nakon što je video saopštenje policije o hapšenju.

"Delovao je kao sjajan zubar i odan porodičan čovek. Zaista veoma tužno", primetila je Dana Dael.

Niko od Anđeline ožalošćene porodice, uključujući njenu sestru Toni, koja je razgovarala sa policijom, nije komentarisao tragediju.

Nejasno je ko će sada brinuti o šestoro dece, od kojih najstarije ima 21 godinu.

(Kurir.rs/Telegraf/Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track