TINEJDŽERSKO NASILJE ŠOKIRALO AMERIKU: U dve masovne tuče u tržnom centru učestvovalo skoro 150 mladih (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

BRUTALNO I SUROVO

TINEJDŽERSKO NASILJE ŠOKIRALO AMERIKU: U dve masovne tuče u tržnom centru učestvovalo skoro 150 mladih (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta -

Surova tinedjžerska tuča snimljena mobilnim teleonom u jednom tržnom cetnru u San Francisku izazvala je veliku pažnju u javnosti, jer je nasilje koje su ispoljili mladići vrlo brutalno a u sukobu je učestvovalo veliki broj mladih.

Nadzornica policije Mirna Melgar, čiji okrug obuhvata tržni centar duž 20. avenije na zapadnoj strani San Franciska, rekla je da su se tokom protekle nedelje dogodila dva velika incidenta u tržnom centru - jedan u kojem je učestvovalo oko 50 ljudi početkom nedelje, a drugi sa oko 100 u petak. Ona je kazala da su u sukobima dva maloletna lica povređena.

Nasilje je izbilo u petak posle 16 časova. Grupa mladih je napala jednu osobu u prodavnici, a žrtva se rukama branila dok je udarana. Nedugo kasnije, izbio je još jedan sukob, a nejasno je da li se radi o istoj grupi. Dve žrtve su napadnute iako su se napadači fokusirali uglavnom na jednu mladu osobu.

Svedoci su za KPIKS rekli da ne znaju zašto su deca zaskočila dve žrtve niti da znaju da li su ih napadači poznavali.

Zaposleni kažu da je u poslednjih godinu dana uobičajena pojava da u tržnom centru izbijaju tuče sredom i petkom.

Policija San Franciska nije saopštila da li je nekoga privela. Rekli su samo da pojačavaju patrole u ​​tržnom centru.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track