GLAVA MU JE BILA UCENJENA NA MILION DOLARA: Ubijao, otimao, a onda je pao u obračunu sa policijom Venecuele! Likvidiran ZEC
Foto: Printscreen Youtube

BIO NAJTRAŽENIJI KRIMINALAC

GLAVA MU JE BILA UCENJENA NA MILION DOLARA: Ubijao, otimao, a onda je pao u obračunu sa policijom Venecuele! Likvidiran ZEC

Planeta -

Najtraženiji kriminalac u Južnoj Americi Karlos Enrike Gomez zvani El Koneho (Zec) za kojim je bila raspisana nagrada od milion dolara zbog ubistava, otmica ubijen je u vatrenom obračunu sa venecuelanskom policijom, saopštio je ministar unutrašnjih poslova te zemelje Remiđo Cebalos.

Kao je saopštio El Koneho je tražne zbog terorizma, iznuda, otmica, ubistava i drugih kriminalnih radnji koje su ugrozile živote građana.

Vatreni obračun dogodio se u mestu Irapa u saveznoj državi Sukre.

Naime kao su saopštili venecuelanski mediji operacija hvatanja najtraženijeg begunca trajala je nekoliko meseci uz češće svih snaga bezbednosti i venecelanske vojske .

Kao rezultat akcije privedeno je 36 osoba, oduzeto im je 16 komada vatrenog oružja, 17 specijalnih mobilnih telefona, 41 prenosna radio stanica,više od 3 hiljade metaka, 9 automobila i 14 motocikala.

„Policija nastavlja da traga za preostalim članovima organizovane kriminalne grupe u državama Aragva, Karabobo i Sukre kako bi se garantovao mir i spokoj narodu Venecuele“, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kurir.rs/A.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track