SUSPENDOVANA SA POSLA, MUŽ JE ISTERAO IZ KUĆE: Nastavnica biologije (33) optužena za vezu sa učenikom (16) obolelim od šizofrenije
Foto: Printscreen The New York Post

BOLESNO

SUSPENDOVANA SA POSLA, MUŽ JE ISTERAO IZ KUĆE: Nastavnica biologije (33) optužena za vezu sa učenikom (16) obolelim od šizofrenije

Planeta -

Nastavnica biologije je pod istragom u Bronksu i Stejten Ajlendu zbog optužbi da je imala dugu seksualnu vezu sa mentalno bolesnim 16-godišnjim učenikom u školi za decu sa posebnim potrebama, navodi The New York Post.

Sandi Karazas-Pinjez bivša nastavnica biologije u Njujorku koja je udata i ima troje dece, imala je seks sa tinejdžerom u njenom automobilu najmanje desetak puta i slala mu gole i erotske slike među mnoštvom neprikladnih poruka, navodi se u dečakovu majku i dokumente koje je dobio The Post.

Istražitelji policije i okružnog tužioca skupili su gomile poruka koji su svakog časa razmenjivali učitelja i tinejdžer, koji je pohađao školu Biondi u Jonkersu o trošku gradskog Odeljenja za obrazovanje.

„Znam da meni neće biti lako, nedostajaće mi tvoji poljupci, zagrljaji i sve ostalo“, navodno je napisala Kasarez-Pinjez kada je sa dečakom razgoovarala treba da „prekinu“.

Sandi Carazas-Pinjez je jednom navodno okrivila dečaka što ju je ignorisao tokom školskog raspusta.

U januaru je, navodno, ljutito odgovorila na poruke tinejdžera kojima je molio za odgovor, rekavši mu: „Tokom celog odmora si me isključivao i jedini put kada bi se javio bio je kada si hteo. . . reci mi da si zaljubljen u druge nastavnike . . . Ja nisam guzica bez osećanja.”

Kasarez-Pinez je, do koje smo došli telefonom u petak, negirala da je imala seks sa studenticom: „Nisam ni znala da postoje ovi navodi“, rekla je ona, dodajući da je istražitelji nisu kontaktirali. „Rekao bi mi da me voli i ja bih samo uzvratila.

Rekla je da je jednom ušao u njen auto jer je „zamolio da ga odvezem i tog dana je padao sneg“.

Upitana o golišavim fotografijama poslanim dečaku, rekla je: „Imao je šifru za moj telefon.

Njen muž je u subotu nazvao novinara The Posta i rekao da ju je izbacio i da je ona ostala kod roditeljima na Stejten Ajlendu.

U drugim tekstovima koji su bili pod nadzorom istražitelja, učiteljica je očigledno napisala: „Nedostaje mi tvoj dodir i poljupci koji ne lažu. . . . Zvučim kao perverznjak.”

Majka je rekla da je njen sin rekao istražiteljima da su se njih dvoje „seksualno ljubili” na času.

Kazarez-Pinjez je takođe tražio od učenika da laže kako bi prikrio tragove, navodi se u tekstovima.

Drugi dokazi uključuju snimljeni telefonski razgovor, do kojeg je došao The Post, u kojem je dečak pitao Kasarez-Pinez zašto je suspendovana iz škole:

„Da li su nas videli da se seksamo ili su me videli kako ulazim u auto? Nisu nas videli da imamo seks, pa u čemu je problem? . . . Ipak smo se sakrili od kamera, zar ne?"

Ona je odgovorila: „Kažu da smo bili previše bliski... da je to bilo kao da smo uvezi. I to je, kao, protiv svega. Jedan, zato što si maloletan, a drugi, zato što sam ja tvoj učitelj. ”

Tinejdžer pati od kombinacije šizofrenije i poremećaja raspoloženja, rekla je njegova majka.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock, Ilustracija

„Uznemireni smo, šokirani i zgroženi ponašanjem bivšeg nastavnika koji je izdao vrednosti škole upuštajući se u neprikladan odnos sa učenikom “, navodi se u saopštenju Rising Ground-a.

Dečakova majka — čije ime The Post ne skriva da bi zaštitio privatnost njenog sina — je ljuta što vlasti nisu uhapsile učiteljicu više od dve nedelje nakon što je tinejdžer dao poduži intervju 7. marta detektivima za specijalne žrtve NIPD-a na Stejten Ajlendu.

„Da moj sin nije afroamerički dečak i da su polovi obrnuti, znate da bi učiteljica već bila u lisicama “, rekla je ona.

Ona je citirala jednog policajca koji se grubo šalio: „Gde su bili ti nastavnici kada sam bila u srednjoj školi?“

„To je silovanje deteta sa mentalnom bolešću“, rekla je ona. „Kao društvo, moramo dati prioritet bezbednosti dece koja su mentalno bolesna".

(Kurir.rs/The New York Post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track