"PLANIRAM DANAS DA UMREM" Odri (28) koja je počinila masakr u školi u Nešvilu poslala JEZIVU PORUKU pa krenula u krvavi pohod
Foto: Metro Nashville PD / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"PLANIRAM DANAS DA UMREM" Odri (28) koja je počinila masakr u školi u Nešvilu poslala JEZIVU PORUKU pa krenula u krvavi pohod

Planeta -

Odri Hejl, transrodna osoba koja je počinila masakr u Nešvilu, poslala je prijateljici jezivu poruku o samoubistvu svega nekoliko minuta pre nego što je ubila troje dece i troje odraslih.

Hejlova (28) je u ponedeljak u 9.57 sati poslala na Instagram poruku Averijani Pejton, svojoj bivšoj košarkaškoj saigračici iz srednje škole, preneo je Njuz čenel 5.

- Planiram da umrem danas - napisala je Hejlova koja je u potpisu uz svoje ime navela i muško ime Ejden u zagradi.

- Ovo nije šala! Verovatno ćeš čuti o meni na vestima nakon što umrem. Ovo je moje poslednje zbogom. Volim te... Vidimo se ponovo u drugom životu - napisala je Odri Hejl.

Pejton joj je odgovorila da to ne čini.

- Odri! Imaš još mnogo toga da proživiš! Molim Boga da te sačuva - napisala je Pejton.

Hejlova je zatim navela da ne želi da živi.

- Tako mi je žao. Ne pokušavam da te uznemirim ili privučem pažnju. Samo treba da umrem. Htela sam prvo da ti kažem jer si najlepša osoba koju sam ikada videla i poznavala celog života. Moja porodica ne zna šta ću da uradim. Jednog dana ovo će imati više smisla. Za sobom sam ostavila više nego dovoljno dokaza. Ali nešto loše će se dogoditi - napisala je Hejl.

Pejton je rekla da ju je uputila na SOS linije za samoubistvo i da je Hejl i ranije nagoveštavala da ima suicidne misli.

Nekoliko trenutaka kasnije Hejl je naoružana jurišnim puškama i pištoljima ušla u privatnu hrišćansku školu Kovenant i počinila masakr. Ubila je troje devetogodišnjaka i tri radnika škole pre nego što ju je ubila policija - 14 minuta nakon što su primili poziv o aktivnom strelcu.

Objavljen je i snimak koji je zabeležila kamera, koja je bila zakačena na prsluku jednog policajca, a vidi se kako policajci najpre proveravaju jednu po jednu prostoriju i zatim nailaze na Hejlovu koju ubijaju.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track