U DALJINI JE ČULA NJEGOV PLAČ: Pogledajte trenutak kada majka pronalazi sina koji se izgubio i satima lutao po šumi (VIDEO)
Foto: Printscreen Daily Mail/New Jersey State Police

SREČAN KRAJ POTRAGE

U DALJINI JE ČULA NJEGOV PLAČ: Pogledajte trenutak kada majka pronalazi sina koji se izgubio i satima lutao po šumi (VIDEO)

Planeta -

Uplašeni dečak, čije ime nije objavljeno, izgubio se nakon što je u sredu uveče odlutao iz svog doma u gradu Buena Vista u Atlantik Sitiju.

Dramatični video prikazuje kako policajci trče prema dečaku - obučenim samo u flanelsku košulju i šorc, koji se izgubio sa njegovim psom, crnim labradorom retriverom, u šumi Južnog Džersija, skoro pola milje od njegove kuće.

Na snimku kamere se vide policajci kako trče tokom spasavanja, dok jedan policajac nije povikao: "Imam ga... Imam ga".

Zatim se čuje kako policajac doziva dečaka umirujućim tonom.

"Hej druže... Imam te ... dobro si".

Dječak je bio preplašen i čuje se kako plače i jadikuje: "Izgubio sam cipelu... izgubio sam cipelu", dok policajac Ian Emi hvata dete i drži ga u naručju pre nego što ga je dao majci.

Mučna potraga počela je kada su se dečak i njegov pas izgubili. Dečakova majka je rekla da je čula sinovljev plač, ali da nije mogla da ga locira više od sat vremena.

dečak
foto: Printscreen Daily Mail/New Jersey State Police

Policajac Nju Džersija Ijan Emi i dečakova majka pratili su zvuke dečakovog glasa i ubrzo su uspeli da ga pronađu, navodi se u saopštenju državne policije Nju Džersija.

Uplašeni dečak je bio potresen, ali je ostao nepovređen.

Državna policija objavila je snimak dramatičnog spasavanja koji je prikupio hiljade pregleda.

Mnogi su u komentarima nahvalili policajce zbog njihove brze akcije i dečakovog psa, koji nikada nije napustio svog najboljeg prijatelja.

"Hvala Bogu! Hvala Državnoj policiji i majci dečaka, odlična vest da je pronađen sa svojim zaštitnim psom", napisala je jedna osoba.

(Kurir.rs/Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track