ŠTA AKO JE STVARNO PUTIN OZBILJNO BOLESTAN? Ko god da ga nasledi, moraće da postupa identično I NEĆE MOĆI DA PONIŠTI UČINJENO
Foto: Printscreen Instagram/jeremycorbell, Shutterstock

kurir tv

ŠTA AKO JE STVARNO PUTIN OZBILJNO BOLESTAN? Ko god da ga nasledi, moraće da postupa identično I NEĆE MOĆI DA PONIŠTI UČINJENO

Planeta -

Procureli dokumenti Pentagona otkrili su niz osetljivih tema kao što su taktičke informacije i geopolitičke analize.

Među njima se nalaze i informacije o sabotiranju Vladimira Putina, koji je navodno bolestan od Parkinsonove bolesti i prima hemioterapiju.

Ukoliko se ova informacija iz procurelih dokumenata ispostavi kao tačna, pitanje je kako će se odvijati situacija povodom rata, ali i da li ruski lider ima spremnog naslednika.

Petar Milutinović, istraživač sa Instituta za evropske studije, rekao je da ko god nasledi Putina, moraće da postupa kao i on:

00:45

PROCURILI DOKUMENTI O PUTINOVOJ TEŠKOJ BOLESTI?! Stručnjaci nemaju dilemu oko njegovog naslednika: Niko ne može poništiti rat!

- Ako bismo uzeli to kao hipotetički scenario, čini mi se da će naslednik Putina morati da postupa identično kao i on. Ne moguće je zamisliti bilo kog naslednika, iz bilo koje stranke, opozicije, a da će biti sposoban da sve ono što je učinjeno poništi - smatra Milutonović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track