VRATIO SE IZ MRTVIH I POSLE DVE GODINE ZAKUCAO NA VRATA PORODICE: Javili da je umro od korone, bolnica telo predala familiji....
Foto: Shutterstock

skandal u indiji

VRATIO SE IZ MRTVIH I POSLE DVE GODINE ZAKUCAO NA VRATA PORODICE: Javili da je umro od korone, bolnica telo predala familiji....

Planeta -

Čovek koji je 'preminuo' od Kovida u bolnici u Gudžaratu vratio se kući posle 2 godine. Porodica je tada saznala da je živ.

Članovi porodice Kamleša Patidara (35) bili su iznenađeni u subotu kada je oko 6 sati ujutro pokucao na vrata kuće svoje tetke po majci u selu Karodkala, skoro dve godine nakon što su obavili obred pre sahrane, rekao je član porodice, piše portal Hindustan Times.

Kamleš Patidar se razboleo tokom drugog talasa KOVID-19. Primljen je u bolnicu, a kasnije su ga lekari proglasili mrtvim. Nakon što im je bolnica predala "telo", članovi porodice su obavili poslednji obred, rekao je u subotu novinarima njegov rođak Mukeš Patidar.

„Sada se vratio kući, ali nije otkrio ništa o tome gde je boravio tokom tog perioda“, rekao je rođak.

Nadležni u policijskoj stanici Kanvan Ram Sing Rathore rekao je da je, prema rečima članova porodice, Kamleš Patidar patio od infekcije koronavirusom 2021. godine i primljen je u bolnicu u Vadodari (Gudžarat).

Lekari su ga proglasili mrtvim zbog infekcije COVID-19, nakon čega su članovi porodice obavili poslednje obrede tela koje je dala bolnica u Vadodari i potom se vratili u svoje selo, rekao je on.

Članovi porodice su saznali da je živ kada se vratio kući u subotu, rekao je Rathore.

Stvar će biti jasna nakon uzimanje izjave Kamleša Patidara, rekao je zvaničnik.

Kurir.rs/Hindustan Times

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track