MILIJARDER SE OKITIO ZLATOM! Zakerberg osvojio turnir u džijudžicuu, ovo je razlog zašto trenira baš ovaj borilački sport
Foto: Reuters

medalje

MILIJARDER SE OKITIO ZLATOM! Zakerberg osvojio turnir u džijudžicuu, ovo je razlog zašto trenira baš ovaj borilački sport

Planeta -

Milijarder Mark Zakerberg (38) osvojio je dve medalje (zlatnu i srebrnu) na turniru u borilačkom sportu džijudžicu koji je održan u jednoj srednjoj školi u Silicijumskoj dolini u Kaliforniji.

- Učestvovao sam na svom prvom turniru u džijudžicuu i osvojio medalje sa svoj tim - naveo je Zakerberg u poruci na Fejsbuku, koja je ubrzo dobila više od 40.000 komentara.

Osnivaču Fejsbuka, koji je težak 83,1 milijardu dolara, javili su se UFC borac Konor Mekregor i svetski šampion u džijudžicuu Bernardo Farija.

Zakerberg je gostujući u podkastu kod Džoa Rogana u avgustu 2022. otkrio da trenira ovaj borilački sport kako bi poboljšao svoju energiju i fokusirao se na poslovne izazove. Naveo je da je počeo da trenira džijudžicu tokom pandemije koronavirusa. Zakerberg je i ranije privlačio veliku pažnju javnosti izjavivši da će naučiti mandarinski jezik, kao i da on jede samo meso životinje koju je sam usmrtio.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track