TRBOSEK IZ MIDLENDSA: Dvostruki ubica osuđen na treću doživotnu kaznu zbog silovanja dečaka koje je trajalo 5 godina ČISTO ZLO
Foto: Printscreen/YouTube

užas

TRBOSEK IZ MIDLENDSA: Dvostruki ubica osuđen na treću doživotnu kaznu zbog silovanja dečaka koje je trajalo 5 godina ČISTO ZLO

Planeta -

Alun Kajt (58) dvostruki ubica poznat kao "Trbosek iz Midlendsa" osuđen je danas na treću doživotnu zatvorsku kaznu zbog seksualnog zlostavljanja devetogodišnjeg dečaka koje je trajalo pet godina.

On je danas osuđen po četiri tačke optužnice: za nepristojno ponašanje sa detetom, za pokušaj gušenja, za nepristojan napad na muškarca i za maltretiranje.

Kajt je namamio devetogodišnjaka u svoj dom u Stafordu obećavši mu igračke, a zatim ga tokom pet godina silovao u najmanje dva navrata. Posle napada, Kajt je dečaku platio 50 penija, a takođe ga je udarao, gušio, šutirao i rugao mu se - preteći njegovoj porodici posle svakog brutalnog napada.

Dečak je bio davljen sve dok nije pao u nesvest, a bio je toliko uplašen da će Kajt nauditi njegovim najmilijima da nije mogao da se brani.

Zlostavljanje se desilo samo nekoliko godina pošto je Kajt ubio dve prostitutke, 20-godišnju Samoa Polu i 20-godišnju Trejsi Tarner 1993. i 1994. godine.

Kajt, koji je nakon dvostrukog ubistva dobio jezivi nadimak "Midlends trbosek", trenutno služi doživotnu kaznu zatvora sa minimalnim boravkom od 25 godina.

On mora da služi najmanje deset godina i osam meseci pre nego što bude razmatran za puštanje na slobodu.

„Nasilje i pretnje koje je koristio Kajt bili bi očigledno objašnjenje zašto se njegova žrtva osećala nesposobnom da ikome nešto kaže u to vreme", rekao je tužilac.

Kajt je u svom svedočenju priznao da je sposoban za nasilje, ali je optužio žrtvu da laže. Porotnici su međutim prozreli njegovu besramnu mrežu laži i osuđen je po svim tačkama.

žrtve
foto: Printscreen

Kajtova žrtva je rekla da još uvek pati od depresije i anksioznosti, a antidepresivi utiču na njegovu sposobnost da ima sopstvenu decu. Takođe je ispričao kako mu je dijagnostikovan posttraumatski stresni poremećaj.

„Odratao sam osećajući se uplašeno i ranjivo. Nikada nisam bio u stanju da budem otvoren i iskren ni sa kim. Nisam mogao da sklapam prijateljstva, nikome nisam verovao. Živeo bih u stalnom strahu od toga kada ću sledeći put biti zlostavljan. Nikada nisam imao priliku da budem osoba kakva sam želeo ili sam mogao da budem", posvedočio je.

Kajt je konačno zatvoren 2000. godine zbog ubistva Samoe i Trejsi pošto je zahvaljujući napretku u DNK. On je svoju prvu žrtvu ubio u Birmingemu pre nego što je bacio njeno telo 40 milja daleko u blizini puta u Lesterširu.

Trejsino telo je takođe otkriveno u Lesterširu - 50 milja od mesta gde je prvi put srela Kajta.

On je takođe osuđen za silovanje počinjeno 1997. godine.

Strahuje se da je Kajt mogao da ubije više od 20 prostitutki u kasnim 1980-im i 1990-im.

Bivši šef policije Derbišira Majk Kridon, koji je pomogao da se Kajt privede pravdi, rekao je da je „apsolutno uveren da ima još žrtava. Pre dvadeset godina smo govorili da je opasan. Sada, posle najnovije presude, postoji još više dokaza o tome koliko je opasan".

(Kurir.rs/The Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track