"IMA NOŽ" Policija brutalno ubila ženu pred detetom, upali u kuću zbog porodične svađe, a onda nastao užas TRAUMATIČAN SNIMAK
Foto: Printscreen Youtube

jezivo

"IMA NOŽ" Policija brutalno ubila ženu pred detetom, upali u kuću zbog porodične svađe, a onda nastao užas TRAUMATIČAN SNIMAK

Planeta -

Pripadnici njujorške policije ubili su ženu koja je potegla nož na njih kad su intervenisali zbog porodične svađe u kući.

Uznemirujući snimak ubistva Džejmi Fejt (34) objavila je Kancelarija za specijalne istrage državnog tužioca.

Žena je živela sa partnerom i njihova tri sina u Hajd parku. Policija je intervenisala nakon prijave za porodično nasilje i prvobitno je uspela da stiša svađu između Fejt i njenog partnera čije ime nije navedeno.

- Dok su policajci Hajd parka razgovarali sa Fejt nakon sukoba, naoružala se nožem, a onda pokušala da ih izbode - navodi državna policija.

Policijska uprava Hajd parka rekla je za Post da nema komentar zbog istrage koja je u toku.

Kratak snimak koji je zabeležila kamera na telu jednog od trojice policajca koji su intervenisali počinje tako što se vidi vako odvode Fejt iz spavaće sobe. Jedno od njene dece se prema navodima lokalnih medija može videti kako stoji u pozadini.

Čim su izašli iz sobe policajci su primetili da je žena naoružana.

- Pazi! Nož - viče jedan od policajaca dok je drugi momentalno počeo da se rve sa ženom pokušavajući da joj izvuče oružje iz ruke.

Fejt je nekako uspela da ustane, međutim, nije htela da posluša naređenje da stane nego se odmah zatrčala ka policajcima. Jedan od njih je potom ispalio četiri hica u nju.

- Ne! Šta do đavola... Skidaj se sa nje! Skini se s nje - čuje se partner nesrećne žene kako vrišti nakon pucnjave.

Džejmi Fejt je ubrzo proglašena mrtvom.

Incidenti u kojima su civili ubijeni tokom susreta sa policijom su predmet istrage glavnog državnog tužioca.

- Snimak je objavljen na osnovu direktive državnog tužioca Letitije Džejms da se snimci kamera, koje je kancelarija pribavila tokom istrage, javno objave kako bi se povećala transparentnost i ojačalo poverenje javnosti - navodi kancelarija državnog tužioca.

(Kurir.rs/NY post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track