PUKLA BRUKA U FINSKOJ: Muž lepe premijerke uslikan kako GRLI ATRAKTIVNU DEVOJKU u klubu! SANA ODMAH OBJAVILA DA SE RAZVODI (FOTO)
Foto: Heikki Saukkomaa / AFP / Profimedia

razvod

PUKLA BRUKA U FINSKOJ: Muž lepe premijerke uslikan kako GRLI ATRAKTIVNU DEVOJKU u klubu! SANA ODMAH OBJAVILA DA SE RAZVODI (FOTO)

Planeta -

Muž finske premijerke Sane Marin uslikan je sa rukom oko misteriozne devojke u noćnom klubu samo nekoliko nedelja pre nego što su njegova žena i on objavili da se razvode.

Lokalni mediji navode da je biznismen Markus Rajkonen (37) flertovao i intimno plesao sa Indijkom koja je bila na odmoru u Finskoj sa bolivudskim zvezdama. Markus je navodno u pijanom stanju pokušao da je poljubi dok su zajedno stajali u baru noćnog kluba u Helsinkiju u ranim jutarnjim satima, ali je Indijka navodno odbila poljubac.

Rajkonen i Marin (37) su poslednjih meseci uglavnom vodili odvojene živote pre nego što su početkom nedelje konačno saopštili da se rastaju nakon 19 godina.

To je usledilo nakon objavljivanja skandaloznih snimaka prošlog avgusta na kojima se vidi kako Marin intimno pleše sa jednim muškarcem, a prethodno je organizovala zabavu za prijatelje u svojoj rezidenciji gde su se jedna gošća i gost ponašali raskalašno. Na probleme u braku ukazala je i činjenica da je Marin provela Uskrs opuštajući se u Parizu sa grupom prijatelja dok je njen muž ostao u Finskoj.

Indijka koja je plesala sa Rajkonenom navodno je doputovala u Finsku u martu na zimski odmor sa zvezdama bolivudske filmske industrije. Lokalni mediji navode da je Rajkonen sa njom posetio noćni klub "Post" gde su primećeni na plesnom podiju. Ostali su navodno do 4 sata ujutro.

- Ostali plesači su ih lako primetili jer su imali intimnu atmosferu. Markus je stajao iza žene i dodirivao je kukovima - rekao je jedan svedok.

Rajkonen i nepoznata žena na kraju su fotografisani u baru dok je drži oko bokova.

Sana Marin
foto: Printskrin/Instagram

- Markus je nekoliko puta pokušao da poljubi ženu, ali nije popuštala - navodi drugi svedok i dodao da je supruge Sane Marin u jednom momentu bio poprilično pijan.

- Najviše me je iznenadilo koliko je Markus otvoreno flertovao sa ženom. Uopšte nije mario za druge goste iako je oženjen Sanom. Nisam baš konzervativan, ali Markus bi trebalo da se ponaša u skladu sa dostojanstvom premijerkinog supruga. Takva situacija degradira instituciju premijera - smatra jedan od svedoka.

Marin i njen suprug, nekadašnji fudbaler, koji su zajedno od svoje 18. godine, ali su se venčali tek 2020, početkom nedelje su zajedno objavili na Instagramu da se razvode, međutim, nisu naveli razloge za razlaz.

Saopštenje je objavljeno nešto više od mesec dana nakon što je Marin otkrila da se povlači sa mesta lidera Socijaldemokratske partije levog centra nakon njenog poraza na izborima što znači da će zemlja verovatno dobiti novog konzervativnog premijera.

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja