NAMAMILA TINEJDŽERA U SMRT, PA UBIJENA I ZAKOPANA U ŠUMI: Pronađena devojka koja je britanskog dečaka povezala sa narko-dilerom
Foto: Printscreen Facebook

užasan kraj potrage na tajlandu

NAMAMILA TINEJDŽERA U SMRT, PA UBIJENA I ZAKOPANA U ŠUMI: Pronađena devojka koja je britanskog dečaka povezala sa narko-dilerom

Planeta -

Telo 15-godišnje devojke Surapičaje Hamza koja je viđena na motociklu zajedno sa tragično preminulim tinedjžerom Voramet Benom Taotom (16), pronađeno je zakopano u šumi.

Porodica žene identifikovala je njeno telo na mestu događaja po protezama na zubima i nakitu koji je nosila.

Policija je saopštila da je ubijena tinejdžerka zapravo namamila Vorameta pravo u smrt, posle čega je izgleda, i sama ubijena.

Voamet Ben Taota (16), tinedjžer koji ima britansko i tajlandsko državljanstvo, je surovo pretučen na smrt prošle subote, 6. maja, nakon što se sastao sa dilerom droge Čaivatom Bungarinom (44), u blizini njegove kuće u severnoj provinciji Lampang.

Šesnaestogodišnjaka je tamo namamila devojka kojoj je nadimak Ping Pong koja je poznavala 44-godišnjeg osuđenika.

Par je poslednji put viđen kako se zajedno voze u subotu uveče na Benovom motoru.

Ubica, koji je poznat i kao Vat, priznao je da je ubio Bena, zbog svađe oko droge, ali je u početku tvrdio da ne zna ništa o devojci.

On je takođe rekao policiji da su Ben i devojka navodno bili uključeni u njegovo dilovanje..

Navodno će se suočiti sa smrtnom kaznom ako bude proglašen krivim za bilo koju od navodnih optužbi.

Komandant policije provincije Lampang Mongkol Sampavapol rekao je:

„Osumnjičeni, koji je priznao da je ubio dečaka, poriče da je ubio devojčicu. Kaže da ju je neko drugi napao i zakopao njeno telo u šumi. Sumnjamo da je osumnjičeni odgovoran za oba ubistva, međutim policija će takođe nastaviti da istražuje smrt kako bi videla da li je još neko bio umešan. Telo žrtve se sada šalje u bolnicu na obdukciju kako bi se utvrdili znaci silovanja ili seksualnog napada jer osumnjičeni ima istoriju ovih zločina. Na njenom licu su bili tragovi modrica i veruje se da je udarana tvrdim predmetom sve dok nije umrla".

Bunkarin je posle hapšenja priznao da je ubio tinejdžera nakon što je izbila svađa. Veoma naljutio i prebio dečaka na smrt komadom drveta jer je verovao da mu je Ben ukrao drogu za sebe i svoje devojke.

Policija je pokrenula potragu za Pong. Njena porodica je verovala da je živa, ali da je zadržana protiv njene volje.

Njen očajni deda, 60-godišnji farmer Čarun Anaeua rekao je ranije ove nedelje za Mail Online:

„Veoma sam zabrinut za svoju unuku. Prošlo je skoro nedelju dana i ne znamo šta joj se dogodilo. Tražili smo je. Pregledali smo celo selo, poljoprivredno zemljište i podnožje planina. Bojim se da je drže protiv njene volje. Užasna je stvar koju je Vat uradio".

Ali jutros su policajci objavili strašnu vest da su pronašli njeno telo zakopano u šumi nedaleko od glavnog autoputa sever-jug u blizini Lampanga.

Policijski izvor je za MailOnline rekao: „Tim za pretragu je pronašao telo Pong. Ubica Vat je odveo policajce do njenog groba".

Benovi roditelji, Steven i Ua, ispričali su o svom bolu nakon njegove smrti.

„Srce nam je slomljeno. Reči ne mogu opisati naš bol. Ben je namamljen da upozna svog ubicu u nekoj vrsti zamke koju je postavila ova mlada devojka", rekli su.

(Kurir.rs/Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track