BLIZNAKINJE PRONAŠLE MAJKU MRTVU U KREVETU: Žena izbodena po vratu i telu, devojčice zatekle JEZIV PRIZOR
Foto: Shutterstock, Ilustracija

stravično

BLIZNAKINJE PRONAŠLE MAJKU MRTVU U KREVETU: Žena izbodena po vratu i telu, devojčice zatekle JEZIV PRIZOR

Planeta -

Ćerke bliznakinje pronašle su svoju majku mrtvu u stanu u Njujorku. Kako se navodi, kada su ušle u njenu sobu pronašle su je u lokvi krvi i bez svesti.

Devojčice (12) zatekle su telo svoje majke Tereze Greg (37) u spavaćoj sobi u njihovom porodičnom domu u Bruklinu. Kako je policija saopštila kasnije, žena je izbodena u vrat i po telu. Scena koju su devojčice zatekle bila je jeziva – krv se izlila sa dušeka i stvorila lokve na podu spavaće sobe.

Devojčice su pozvale pomoć, ali lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

Policija je saopštila da je Tereza bila specijalni službenik gradskog Odeljenja za beskućnike. Nije jasno koliko dugo je Terezino telo bilo u kući pre nego što je otkriveno.

Prema navodima komšija, Tereza je imala dečka i par se često svađao.

„Čuo sam kako se svađaju, kako viču. Mnogo se svađaju. Možete to čuti prilično jasno“, rekle su komšije za Njujork post.

Druga komšinica je rekla da je Tereza živela u stanu poslednjih šest godina. Johana Idalgo, koja je živela na nižem spratu, sećala se koliko su Terezine ćerke bile ljubazne kad god bi ih srela.

„Bila sam tako šokirana juče. Njene ćerke su tako slatke – svako jutro kažu dobro jutro, smeju se. Tako lepe, tako pune poštovanja. Išle su u srednju školu, bliznakinje su. Išle bi do škole sa drugarima“, rekla je.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track