UŽAS U AVANTURA PARKU: Otac troje dece zgnječen tokom proslave rođendana, izvukli ga tek posle 4 sata, ali bilo je PREKASNO
Foto: Printscreen/Facebook

tuga

UŽAS U AVANTURA PARKU: Otac troje dece zgnječen tokom proslave rođendana, izvukli ga tek posle 4 sata, ali bilo je PREKASNO

Planeta -

Karl O'Kif (49) iz Lankastera preminuo je nakon što je satima bio zaglavljen u pećini avantura parka.

Nesrećni čovek se igrao sa svojom decom na rođendanskoj zabavi u avanturističkom parku "Kong" u Kambriji na severozapadu Engleske kad se dogodila tragedija. Tata troje dece iz Lankastera se zaglavio dok se provlačio kroz pećinu i ostao zarobljen četiri sata.

Incident se dogodio 22. aprila. Karl je zadobio užasne povrede kad se zaglavio u uskom tunelu i preminuo je u bolnici 10 dana kasnije.

- Zaglavio se u tunelu od fiberglasa u centru za speleološko iskustvo i nije mogao da bude izvađen. Trebalo je nekoliko sati da ga specijalistički timovi izvuku. Postalo mu je prilično loše jer mu je telo dugo bilo sabijeno. Nažalost, uprkos svim naporima tima intenzivne nege, bilo je jasno da se neće oporaviti - rekao je doktor Nikolas Šo.

Na sudu je rečeno i da je osoblje u avanturističkom parku pokušalo da spase Karla, ali nažalost nije moglo.

- Bio je moj mlađi brat i poslednjih nekoliko godina postao je moj najbolji prijatelj. Mnogo sam ga volela i svakodnevno smo bili u kontaktu. Takođe sam provodila vikende sa njim i njegovom decom. Bila sam sa njim od njegove nesreće. Odveden je na intenzivnu negu bolnice u Karlajlu sa povredama. Postalo je očigledno da su povrede teške i da neće moći da preživi. Potom je prebačen u privatnu sobu i ja sam mogla da ostanem sa njim kako bi mogao da umre dostojanstveno. Slomljeno mi je srce - rekla je njegova sestra Olivija Šort.

(Kurir.rs/Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track