UŽAS POTRESAO CELU DRŽAVU: Majka umrla u agoniji nakon što je pojela OTROVNE SLATKIŠE koje je dobila za rođendan (VIDEO)
Foto: Printskrin/Facebook

jezivo

UŽAS POTRESAO CELU DRŽAVU: Majka umrla u agoniji nakon što je pojela OTROVNE SLATKIŠE koje je dobila za rođendan (VIDEO)

Planeta -

Žena iz Brazila preminula je nakon što je pojela otrovne slatkiše koje je dobila na poklon za svoj 54. rođendan.

Lindači Vigas Batista de Karvaljo preminula je u agoniji nakon što je probala slatkiše dok je izlazila iz kozmetičkog salona u Brazilu. Njena porodica navodi da je Karvaljo dobila niz pretećih poziva i poruka pre nego što joj se 20. maja najavio kurir da joj donese paket.

Karvaljo nije u početku htela da proba slatkiše koje je dobila, međutim, bivši muž se našalio da je to poklon od njega nakon čega ih je pojela i ubrzo se razbolela. Lenis Batista, sestra preminule žene, rekla je da su se Lindači oči prevrnule i ruke skupile.

Karvaljo je u subotu prebačena u bolnicu u Rio de Žaneiru gde je po dolasku proglašena mrtvom.

Porodica veruje da je otrovana, a policija je otvorila istragu o smrti. Njena porodica takođe navodi da im je rekla da se plaši da bi čokoladice "mogle biti otrovane" nakon što je na društvenim mrežama dobila niz pretnji.

žena
foto: Printskrin/Facebook

- Sve je bilo jezivo smišljeno - rekla je njena sestra.

Karvaljo je posumnjala da nešto nije u redu kad je dobila poziv od kurira i zato je tražila da joj ostave paket u radnji njenog sadašnjeg dečka u severnom delu grada.

Sestra navodi da je sin preminule žene takođe probao slatkiše, ali ih je ispljunuo rekavši da su lošeg ukusa. Karvaljo je međutim počela da jede čokoladice nakon što joj je bivši muž rekao da su poklon od njega. On tvrdi da se šalio i da nema pojma ko ih je poslao. Batista navodi da su njena sestra i njen bivši muž bili u dobrim odnosima i da ga ne smatra odgovornim.

Istraga koja je u toku analiziraće čokoladu na tragove bilo kakvih supstanci koje su mogle dovesti do smrti žene. Rezultati se očekuju u roku od mesec dana.

Policija istražuje i bivšu devojku Karvaljovog sadašnjeg partnera. Batista navodi da postoje dokazi protiv te žene.

UBISTVO IZ LJUBOMORE

Policija je juče uhapsila Suzanu Martins da Silvu zbog sumnje da je poslala otrovne bombone koje je pojela Karvaljo.

Istražitelje je do osumnjičene odveo dostavljač koji je od nje preuzeo slatkiše i buket cveća koje je kasnije isporučio Karvaljo.

Prema navodima iz istrage Suzana je ubila Lindači iz ljubomore.

Policija je otkrila da su Lindači i Suzana izlazili sa čovekom identifikovanim kao Mario Serđo. Lindači i Mario bili su zajedno četiri godine i ostali su u kontaktu i nakon završetka veze. Mario je tada započeo "problematičnu vezu" sa Suzanom koja je trajala dve godine.

- Suzana je tada sumnjala da je Mario vara sa Lindači i odlučila je da joj se osveti upravo na njen rođendan da ne bi privukla pažnju dajući joj cveće i čokolade koje su bile otrovane - navode iz policije.

Lindači je umrla prošle subote nakon što je na svoj rođendan pojela čokolade koje je dobila uz buket cveća.

- Sumnjamo da je njegova bivša devojka glavni osumnjičeni. Imamo dokaze da je pretila Lindasi. Imamo fotografiju na kojoj drži oružje sa pretećom porukom za moju sestru - navodi Batista.

Cveće, žrtva
foto: Printskrin/Facebook

Dostavljač se takođe izjasnio da je nevin i naglasio da je to bila svakidašnja dostava.

- Ja sam nevin. Imam čistu savest. Kad sam se probudio video sam vest da je jedna gospođa preminula od bombona i shvatio da sam ih ja dostavio - rekao je kurir.

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Bonus video:

00:50

Hapšenje osoba osumnjičenih za ubistvo Ranka Radoševića - Eskobara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track