VELIKI CRNI MEDVED UPAO U PEKARU: Krenuo je ka meni, bio je preblizu! Ono što je zver uradila SVE IZNENADILO (VIDEO)
Foto: Printscreen

MEDA GURMAN

VELIKI CRNI MEDVED UPAO U PEKARU: Krenuo je ka meni, bio je preblizu! Ono što je zver uradila SVE IZNENADILO (VIDEO)

Planeta -

U jednoj pekari u američkoj državi Konetikat su utovarivali kolače u kombi, kada iһ je u sredu ujutro iznenadio medved.

„Bilo je pomalo šokantno“, rekla je Morin Vilijams, zaposlena u pekari. „Adrenalin je nakon toga porastao, to je sigurno.

Veliki crni medved se pojavio iza kontejnera, a zatim ušao pravo u pekaru. Vilijamsova je u trenutku kada je čula buku držala tortu u rukama.

Vikala je da uplaši životinju, ali se životinja nije dala iznenaditi.

„Okrenuo se i krenuo prema meni, a on je "blefirao", napravio neku vrstu buke, a onda je krenuo na mene malo brže. U tom trenutku sam shvatila da neću moći da zatvorim vrata. Bio je preblizu, pa sam se povukla i pobegla”, priča Vilijams.

Zaposleni su otišli u stranu kako bi pokušali da uplaše medveda, ali je on njih uplašio i povukao se u garažu. Zatim je iz kombija izvukao kutiju i odvukao je na zadnji parking, gde se poslužio sa 60 kolačića.

Policija je proverila područje i uverila se da se medved povukao u šumu, a ovo nije prvi put da se dešava susret sa medvedom u ovom području.

„Video sam jednog većeg medveda iza kante za smeće jednog dana, kada sam stavljao otpad i pomislio sam: "Znači oni su tu, definitivno su tu", rekao je meštanin Mat Din, i dodao da je to zabrinjavajuće, jer se medvedi koji se naviknu na ljude i һranu ne mogu lako uplašiti.

(Kurir.rs/wtnh.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track