U NOVOM PAZARU VEĆA EUFORIJA NEGO U ISTANBULU: Novopazarci slavili pobedu Erdogana SATIMA "Pobedio je naš sultan" (VIDEO)
Yusuf Emin i Emir Ličina o izborima u Turskoj, Foto: Kurir Televizija, AP/Francisco Seco

kurir tv

U NOVOM PAZARU VEĆA EUFORIJA NEGO U ISTANBULU: Novopazarci slavili pobedu Erdogana SATIMA "Pobedio je naš sultan" (VIDEO)

Planeta -

Redžep Tajip Erdogan proglasio je pobedu u drugom krugu predsedničkih izbora u Turskoj.

Na osnovu 98 odsto prebrojanih glasova, Erdogan je osvojio 52 odsto, a kandidat opozicije Kemal Kiličdaroglu oko 48 procenata.

Yusuf Emin
foto: Kurir tv

Yusuf Emin, novinar iz Istanbula podelio je atmosferu posle drugog kruga izbora na ulicama Istanbula, nakon što je Erdogan odneo pobedu.

01:30

Izbori u Turskoj

- Juče smo shvatili da je narod za Erdogana. Predstoje lokalni izbori. Predizborna kampanja je tako odrađena da ni jedan ministar nije dao ostavku - kaže Emin.

A Emir Ličina, reporter Kurira, javlja da je počelo slavlje na ulicama Novog Pazara.

Emir LIčina
foto: Kurir tv

Parlamentarne i predsedničke izbore u Turskoj sa velikom pažnjom pratili su i pojedini građani Srbije. Nakon objave rezultata, u Novom Pazaru počelo je slavlje koje je trajalo nekoliko sati.

- Ono što je posebno interesantno je da su na jednom mestu slavile pristalice svih režima - prenosi Ličina.

Trube iz automobila i euforija na ulicama, koju možete pogledati u videu ispod teksta, kao i izjave građana Novog Pazara govore sve o zadovoljstvu izabranog lidera Turske.

01:58

EUFORIJA I ZADOVOLJSTVO NA ULICAMA NOVOG PAZARA

- Pobedio sultan naš Erdgoan, šta ćeš bolje od toga! Opšte je poznato da ga Novopazarci vole bezrezervno! - kaže jedan Novopazarac.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track