MLADIĆ (18) SKOČIO SA KRUZERA ZBOG IZAZOVA: Drugovi snimali kako nestaje pred očima, jedan mu poručuje "Zbogom" (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: PrintScreen DailyMail

tragedija na proslavi mature

MLADIĆ (18) SKOČIO SA KRUZERA ZBOG IZAZOVA: Drugovi snimali kako nestaje pred očima, jedan mu poručuje "Zbogom" (UZNEMIRUJUĆE)

Planeta -

Mlada zvezda američkog srednjoškolskog bejzbola Kameron Robins (18) nestao je u talasima pošto je oko 23.30 sati skočio u more s broda "Blackbeard‘s Revenge" koji je plovio kod Bahama.

Snimak tragedije koji se pojavio u javnosti prikazuje Robinsa kako skače s broda u okean, bez prsluka za spasavanje, odeven samo u šorc za kupanje.

Njegove kolege su bile u šoku, a oni pribraniji pokušali da mu daju savete kako da se vrati, i da zgrabi bovu. Robins je ipak otplutao u drugom smeru, dalje od bove, pre nego što je nestao u tami, piše "Daily Mail".

Američka obalska straža i brojne agencije danima su pretraživale vode u potrazi za nestalim mladićem. Kasno u petak, američka obalska straža službeno je prekinula potragu. Svedoci su ispričali da je mladić oko 23.30 sati skočio u more s broda "Blackbeard‘s Revenge" zbog igre izazova.

U trenutku kad je mladić iz Luizijane skočio u more, brod je bio blizu Athola, nenaseljenog ostrva severoistočno od Nasaua. Robins je bio bejzbol zvezda, a na brodu je zajedno s desetinama maturanata iz drugih srednjih škola iz Baton Ruža slavio završetak srednje škole.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama razvijaju se brojne teorije o tome šta ga je "povuklo" u dubine okeana, a posebno dramtičan trenutak snimka je kada mu drugar sa kruzera govorio "Zbogom", verovatno ne sluteći razmere ovog događaja.

(Kurir.rs/Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track