DOSTA MU JE BILO BAHATIH VOZAČA: Frizer iz Engleske smislio originalan način da smiri divljanje u svojoj ulici
Foto: Printscreen Facebook

doskočio im je

DOSTA MU JE BILO BAHATIH VOZAČA: Frizer iz Engleske smislio originalan način da smiri divljanje u svojoj ulici

Planeta -

Pol Džonson (51), otac troje dece iz Nortviča u Velikoj Britaniji, smislio je neobičan način borbe protiv nesavesnih vozača na putevima.

Tokom pauze, Pol je izašao iz frizerskog salona gde radi na ulicu i uperio fen u automobile. Iako je u početku bila šala, Džonson tvrdi da ga je reakcija vozača iznenadila i da sada sa vremena na vreme sa svojim "radarom" izlazi na put.

„Dosta mi je divljaka koji jure mojom ulicom. Uzeo sam reflektujući prsluk iz auta, fen i izašao na ulicu da ih sredim. Ne biste verovali, ali upalilo je, vozači ne samo da su usporavali, već i zaustavljali automobile ispred mog radara“, rekao je Džonson za Dejlimejl.

A kada shvate o čemu se radi, vozači počnu da trube ili prasnu u smeh jer ne mogu da veruju kakvu im je foru Pol "prodao".

„Priča se brzo proširila gradom, mnogi su me zvali i tražili da dođem u njihovu ulicu sa lažnim radarom da izmerim brzinu. Naravno, ne mislim da ovo radim stalno, ali, sudeći po reakcijama ljudi, svima nam je dobro došlo malo zafrkancije. Usput sam napravio dobru reklamu za svoj frizerski salon", zaključuje Džonson.

(Kurir.rs/Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track