UŽAS NE PRESTAJE DA TRESE AUSTRIJU: Okrutni kult primorao majku da muči sopstveno dete POLICIJA OTKRILA JEZIVE DETALJE
Foto: AP

horor

UŽAS NE PRESTAJE DA TRESE AUSTRIJU: Okrutni kult primorao majku da muči sopstveno dete POLICIJA OTKRILA JEZIVE DETALJE

Planeta -

Slučaj dečaka (12) iz gradića Valdfirtela koga je majka (32) mučila i držala zatvorenog u boks za pse užasno je celu Austriju!

Javni tužilac Kremsa je naložio i hapšenje žene (40) koja je mogući saučesnik osumnjičene majke.

- Postoji sumnja da je žena saučesnik - navodi portparol policije Johan Baumšlager.

Policija inače vodi istragu protiv sadističkog kulta koji je majku navodno primorao da zatoči i muči sina. Istražitelji kriminalističke policije Donje Austrije došli su do uhapšene žene na osnovu registra razgovora na mobilnom telefonu osumnjičene majke.

Sadržaj razgovora prema rečima istražitelja teško tereti obe žene.

Istraga je i dalje u toku, policija je pretresla više kuća, a kako je Kronen cajtung izvestio moglo bi da dođe i do novih hapšenja.

Tridesetdvogodišnja majka, navode austrijski mediji, nalazi se od novembra u pritvoru u Kremsu zbog sumnje da je pokušala ubistvo njenog sina. Žena za koju je veštak utvrdio da je "sadističke ličnosti i teškog psihičkog poremećaja" navodno je izgladnjivala i mučila svoje dete od septembra do 23. novembra 2022. godine tako što ga je zaključavala u boks za pse u hladnoj prostoriji nakon čega ga je prskala ledenom vodom.

Prema sudskom zapisniku situacija od 20. do 23. novembra postala je opasna po život deteta. Navodi se da je osumnjičena izazvala pad telesne temperature deteta na 26,8 stepeni usled čega je došlo do kome.

(Kurir.rs/Kurier/Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track