TRANSRODNU MANEKENKU SKUPO KOŠTAO SKANDAL U BELOJ KUĆI: Rukovala se sa Bajdenom na proslavi, a onda SPUSTILA HALJINU (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

na meti kritike

TRANSRODNU MANEKENKU SKUPO KOŠTAO SKANDAL U BELOJ KUĆI: Rukovala se sa Bajdenom na proslavi, a onda SPUSTILA HALJINU (VIDEO)

Planeta -

Rouz Montoja, transrodna manekenka, dobila je zabranu prisustvovanja budućim događajima u Beloj kući jer se nakon rukovanja sa američkim predsednikom Džoom Bajdenom snimala u toplesu.

Montoja (27) se nalazi na meti kritika nakon što je spustila haljinu i pokazala grudi na obeležavanju Prajda u Beloj kući! Transrodna manekenka, koja je bila na dugačkom spisku zvanica, snimljena je kako spušta haljinu i pokazuje grudi ispred Trumanovog balkona.

Na mnogobrojne kritike odgovorila je da toples nije protivzakonit u Vašingtonu.

- Legalno je ići u toplesu u Vašingtonu. Ja u potpunosti podržavam pokret za oslobađanje bradavica. Zašto se moje grudi sada smatraju neprikladnim ili nezakonitim kad ih pokažem? To nije bilo nezakonito i neprikladno dok sam bila muškarac. Ovo što radite samo potvrđuje da sam žena - uzvratila je na kritike.

Influenserka je kasnije zamolila pratioce na društvenim mrežama za strpljenje jer je preplavljena stotinama poruka.

- Uskoro ću izdati saopštenje za javnost - napisala je na društvenim mrežama.

Montoja, koja je dete pastora iz Ajdaha, započela je tranziciju 2015. godine.

(Kurir.rs/NY post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja