JE LI OVO NORMALNO? "Oušngejt" na sajtu i dalje REKLAMIRA obilazak olupine "Titanika", više od deset dana od TRAGEDIJE PODMORNICE
Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia, ABC News / Ferrari / Profimedia, Printscreen

NISU SPUSTILI CENU

JE LI OVO NORMALNO? "Oušngejt" na sajtu i dalje REKLAMIRA obilazak olupine "Titanika", više od deset dana od TRAGEDIJE PODMORNICE

Planeta -

Na sajtu američke kompanije "Oušngejt" i dalje stoji reklama za obilazak olupine "Titanika" na dnu Atlantskog okena, iako je prošlo više od deset dana od smrti petoro putnika male podmornice "Titan" koja je tu turu obavljala.

Među stradalima je i Stokton Raš, suosnivač "Oušngejta", a na kompanijskom sajtu još uvek se nalaze ponude za dve misije "Titana" planirane za period od 12. do 20. juna 2024. i od 21. do 29. juna 2024.

podmornica, Titan
foto: Printscreen

Navodi se da je cena 250.000 dolara po osobi, koja uključuje jedan zaron podmornicom koje više nema, smeštaj, svu neophodnu obuku i opremu, kao i obroke.

Delovi olupine 'Titana'
Delovi olupine "Titana"foto: AP Paul Daly

Među "stručnjacima koji mogu da vam se pridruže u ekspediciji" naveden je i Pol-Anri Naržeole, francuski ronilac koji je među petoro stradalih u imploziji "Titana" 18. juna.

Obalska straža SAD objavila je će njeni stručnjaci analizirati moguće ljudske ostatke iz delova olupine "Titana" izvučenih na obalu u sredu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track