SNIMAK KOJI BUDI JEZU: Učenik ušao u toalet za nastavnicom, brutalno je ubio, kamera snimila kako IZNOSI TELO u kanti (VIDEO)
Foto: Printscreen

uznemirujuće

SNIMAK KOJI BUDI JEZU: Učenik ušao u toalet za nastavnicom, brutalno je ubio, kamera snimila kako IZNOSI TELO u kanti (VIDEO)

Planeta -

Filip Čizm, učenik jedne srednje škole u Masačusetsu, silovao je i potom ubio svoju nastavnicu matematike.

Jeziv zločin se dogodio pre tačno 10 godina, a snimci na kojima se vidi kako mladu nastavnicu Kolin Ricer (24) prati do toaleta i potom iznosi njeno telo u kanti za smeće i danas bude jezu.

Čizm je imao samo 14 godina kad je zadavio nastavnicu, izbo je najmanje 16 puta, a potom silovao. Telo nastavnice je zakopao u šumi, a uzeo je njenu kreditnu karticu da kupi kartu za bioskop.

Njegovi advokati su tvrdili da je mentalno bolestan što je porota odbacila.

Porodica i prijatelji nastavnice su na suđenju opisali Kolin kao devojku koja je volela svoj posao i svoje učenike i koja nikada nije umela da kaže lošu reč.

Pegi Ricer je rekla da ju je smrt njene ćerke ostavila "slomljenom".

- Sada ću da se izolujem od ljudi koje volim jer je tako teško da se pretvaram da sam srećna. Dečak je čisto zlo, a zlo nikada ne može da se rehabilituje - navela je nesrećna majka tokom suđenja.

Tom Ricer je rekao da se osećao kao da je izneverio svoju ćerku.

- Nisam zaštitio Kolin, a posao oca je da popravi stvari - rekao je tada neutešni otac.

Majka dečaka ubice, Dajana, tiho je plakala dok je trajalo suđenje.

- Reči ne mogu da izraze količinu bola i tuge koju osećam, međutim, ne postoji niko ko je patio više od porodice Ricer. Moje molitve i ponizno poštovanje su sa njima - navela je majka.

Čizm je osuđen 2016. godine na 40 godina zatvora sa mogućnošću uslovnog otpusta na 25 godina.

Osuđen je za ubistvo i silovanje Ricerove u toaletu, ali je oslobođen za drugo silovanje počinjeno u šumi u blizini škole gde je odneo telo. Takođe je osuđen za pljačku zbog krađe kreditnih kartica nastavnice.

(Kurir.rs/Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja