Verovali ili ne: Marsovci Regana postavili na čelo SAD

Pukla tajna

Verovali ili ne: Marsovci Regana postavili na čelo SAD

Planeta -
Reagan je doživeo susret treće vrste 1950-ih godina u vreme kad je još uvek bio glumac - priča Meklejn, tvrdeći da je upravo vanzemaljac uticao na karijeru Ronalda Regana savetovajući ga da napusti Holivud i počne da se bavi poitikom

Vanzemaljci su zaslužni za to što je Ronald Regan postao predsednik Amerike - tvrdi slavna holivudska glumica Širli Meklejn (78)...Dotična vremešna gospođa se međutim nije zaustavila na tome već iznosio dokaze da je predsednik Dvajt Ajzenhauer imao čak tri tajna sastanka sa vanzemaljcima u vazdušnoj bazi u Novom Meksiku 1954. godineReagan je doživeo susret treće vrste 1950-ih godina u vreme kad je još uvek bio glumac - priča Meklejn, tvrdeći da je upravo vanzemaljac uticao na karijeru Ronalda Regana savetovajući ga da napusti Holivud i počne da se bavi poitikom.

Ona tvrdi da je nebrojeno puta videla NLO sa trema svoje kuće u Novom Meksiku, te da je 40. predsednik SAD takođe verovao u postojanje vanzemaljaca.

Kako tvrdi Meklejn, Reagan, tada holivudski glumac zajedno sa suprugom Nensi išao je na jednu zabavu u Los Anđelesu, kada je NLO sleteo i iz letelice izašao vanzemaljac koji je Reaganu savetovao da se ostavi glume i krene u političke vode...

U intervjuu za britanski Dejli MIror, Meklejn je ispričala ispričala da je predsednik Dvajt Ajzenhauer imao tri tajna sastanka s vanzemaljcima u vazdušnoj bazi u Novom Meksiku 1954. godine.

Glumica je ispričala i da je za svog života mnogo puta ugledala NLO.- Sa prijateljem sam sedela u mojoj vrućoj kupki na dvorištu, i tri NLO-a su počela kružiti iznad nas. I tako 10 minuta - kaže Meklejn, koja je istakla da svoja saznanja o NLO želi da podeli sa američkom državnom sekretarkom Hilari Klinton.

http://www.youtube.com/watch?v=QK-XATA-5gs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track