OVAKO ITALIJAN BRANI GOSPOĐU! Pogledajte snimak makljaže na plaži na Sardiniji! Meštani psovkama oterali BOGATE TURISTE na jahtu
Foto: YouTube/ City&City TV

tuča

OVAKO ITALIJAN BRANI GOSPOĐU! Pogledajte snimak makljaže na plaži na Sardiniji! Meštani psovkama oterali BOGATE TURISTE na jahtu

Planeta -

Muškarac iz Italije nokautirao je člana posade čamca koji mu je prethodno odgurnuo suprugu tokom svađe na plaži na Sardiniji.

Na snimku se vidi trenutak kad meštanin spektakularnim udarcem nogom najpre obara mladića u plivačkom kombinezonu, a zatim ga više puta udara na plaži Kala Lunga na severu Sardinije.

Lokalni mediji navode da je svađa počela kad je motorni čamac velike snage izleteo na obalu da navodno pokupi grupu bogatih turista da ih vrati na njihovu mega jahtu. Došlo je do svađe meštana i jednog člana posade koji je potom gurnuo ženu u bikiniju i počeo da joj preti prstom. Suprug je odmah dotrčao i nasrnuo na mladića.

- Gurnuo si moju ženu - čuje se kako viče na snimku.

Posetioci plaže su međutim brzo uspeli da ih razdvoje.

Turisti su se odmah ukrcali na čamac i zaplovili nazad do svoje jahte uz podsmeh i dozivanje lokalnog stanovništva. Na snimku se vidi jedna žena kako ljutito maše turistima dok se čamac udaljava.

Menadžer odmarališta Frančesko Vitijelo rekao je lokalnim medijima da strani turisti često prave probleme.

- Moram da naglasim posebnu nepristojnost stranih turista. Prečesto Englezi i Nemci, ali i Francuzi dolaze u naše more i ne poštuju pravila. Praćenje skoro 200 kilometara obale u La Madaleni nije lako - rekao je Vitijelo.

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track