MAKLJAŽA U PROGRAMU UŽIVO! Političar napao novinara, uleteli i telohranitelji, izgazili čoveka usred emisije (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

neviđeno

MAKLJAŽA U PROGRAMU UŽIVO! Političar napao novinara, uleteli i telohranitelji, izgazili čoveka usred emisije (VIDEO)

Planeta -

U jednoj emisiji na libanskoj televiziji MTV došlo je do žestoke tuče između bivšeg vladinog ministra i novinara.

Domaćin tok šoua "Bilo je krajnje vreme" Marsel Ganem ugostio je nekadašnjeg ministra Vijama Vahaba poznatog po svojim bliskim vezama s Hezbulahom odnosno novinara Simona Abou Fadela čiji se stavovi često slažu sa suparničkom strankom Libanskih snaga.

Tuči u programu uživo prethodila je rasprava oko američkih sankcijama nametnutim Vahabu i momenta kad je Fadel rekao da "SAD disciplinuju Libance".

Vahab je potom napao novinara, a odmah su uleteli i njegovi telohranitelji iz publike. Fadel je pao na pod dok ga je nekolicina neprestano udarala sve dok emitovanje nije prekinuto.

Pripadnici libanskih oružanih snaga stigli su u prostorije TV stanice kako bi preuzeli kontrolu nad situacijom. Emitovanje je kasnije nastavljeno, a Vahab se izvinio gledaocima pre nego što ga je Ganem zamolio da ode.

- Ono što mi se malopre dogodilo nije ništa drugo nego deo onoga što se dogodilo nekim časnim ljudima koji su platili cenu za svoje stavove - kazao je u kameru Fadel nakon što se pojavio sa modricama na licu i ustima.

(Kurir.rs/Klix)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track