ODSEČENA MUŠKOST PRONAĐENA ISPRED CVEĆARE: Policija traga za muškarcem koji je amputirao ud i ostavio MISTERIOZNU PORUKU (FOTO)
Foto: ULISES RUIZ / AFP / Profimedia, Printskrin / You Tube

bizar

ODSEČENA MUŠKOST PRONAĐENA ISPRED CVEĆARE: Policija traga za muškarcem koji je amputirao ud i ostavio MISTERIOZNU PORUKU (FOTO)

Planeta -

Cvećar iz jednog meksičkog grada bio je zaprepašćen kad je otkrio paket sa odsečenim penisom ostavljen ispred njegove radnje.

Neverovatna situacija dogodila se prošle subote kad je misteriozna kutija pronađena ispred cvećare u centru grada Los Močisa koji se nalazi severozapadno od Meksiko Sitija.

Cvećar nije dirao paket već je obavestio policiju jer je pomislio da se unutra nalazi eksplozivna naprava. Angažovano je odeljenje za bombe koje je međutim utvrdilo da se unutra ne nalazi eksploziv već amputirani komad penisa.

Ispred cvećare je ostavljen i veliki venac sa misterioznom porukom.

- Odraz vaših postupaka. Možete da se obrazujete i da mi skinete m*da - navodi se u poruci.

Vlasti još nisu identifikovale pošiljaoca paketa i već danima pokušavaju da pronađu muškarca koji je ostao bez svog penisa.

To međutim nije prva uznemirujuća stvar koja je ostavljena izvan iste cvećare.

Ranije je vlasnik cvećara ispored radnje pronašao nekoliko sablasnih lutki koje se koriste za mračne rituale uključujući i lutku takozvane Gospe od Svete smrti. Pre nekoliko meseci došlo je inače do sukoba policije i pripadnika bandi u blizini cvećare.

(Kurir.rs/NY Post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja