SIN JOJ JE NESTAO U GRČKOJ PRE 32 GODINE: "Javio mi se muškarac tvrdeći da je moje dete"! A onda je doživela najgoru NOĆNU MORU
Foto: YouTube/printscreen

horor za majku

SIN JOJ JE NESTAO U GRČKOJ PRE 32 GODINE: "Javio mi se muškarac tvrdeći da je moje dete"! A onda je doživela najgoru NOĆNU MORU

Planeta -

Ben Nidam imao je godinu i po dana kada je nestao. Poslednji put je bio viđen na ostrvu Kos u dvorištu kuće svog dede 1991. godine. Dečak sa majkom se preselio u Grčku, prema njenim rečima, kako bi započeli novi život.

Keri, Benova majka, pre nestanka mislila je da je sin sa ujacima, ali ubrzo su shvatili da je dečak nestao. U toku policijske istrage sumnjalo se da je neko od članova porodice umešan u njegov nestanak, ali nije postojao nijedan materijalan dokaz da bi dečaka neko odveo ili mu naudio.

Ben Nidam
foto: Printscreen/Youtube

Policija je 2016. godine posumnjala da je Ben poginuo isti dan u nesreći u kojoj je bio umešan lokalni rudar, ali porodica rudara je demantovala bilo kakvu vezu između dečaka i njega.

Godinama se nagađalo šta se desilo dečaku. Njegova majka Keri je 24. jula, na dan kada je nestao, gostovala u emisiji televizije ITV povodom godišnjice i rekla da ju je kontaktirao muškarac koji je mislio da je njen sin.

Keri Nidam, Ben Nidam
foto: Printscreen/ITV news

"Ubedio je sebe da je on Ben. Razne stvari su se desile u njegovom životu i imao je utisak da njegovi roditelji nisu njegovi roditelji. Posle razgovora sa njim počela sam sebe da ubeđujem da je on zaista Ben. Dugo sam razmišljala o tome. Želite da imate otvoren um, ali nekada je jako teško da ne dopustite osećaju da vas vodi, naročito jer je taj čovek jako ličio na njega", rekla je Keri.

Posle zahteva za DNK testiranje ispostavilo se da momak koji je tvrdio da je Ben, nije Kerin sin.

Ben Nidam
foto: Printscreen/Youtube

"Duša mi se slomila. Koliko god da sam se trudila da napravim distancu, nisam mogla da ga odbijem. Iako je policija zaključila slučaj 2016. godine mi i dalje nemamo nijedan jedini dokaz šta se desilo dečaku. Još uvek radimo na tome da saznamo istinu", zaključila je Keli.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

02:18

NASILJE RAĐA NASILJE! Zorica Mršević o fenomenu veličanja ubica na društvenim mrežama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track