ALBANAC LIKVIDIRAN U SAČEKUŠI U SOLUNU: Zaku upao u zamku, pogođen sa 5 hitaca, policija ga pronašla u lokvi krvi (VIDEO)
Foto: YouTube/ Thestival Gr

istraga

ALBANAC LIKVIDIRAN U SAČEKUŠI U SOLUNU: Zaku upao u zamku, pogođen sa 5 hitaca, policija ga pronašla u lokvi krvi (VIDEO)

Planeta -

Muškarac albanskog porekla likvidiran je u sačekuši u četvrtak malo posle ponoći u predgrađu Soluna.

Ubice su Albancu (35), čije ime nije zvanično saopšteno, napravile zamku kod stambene zgrade u kojoj je živeo u Evosmosu. Muškarac je prema navodima Prototeme malo pre 1 sat parkirao automobil i uputio se ka ulazu, međutim, napadači su zapucali i pogodili ga sa 5 hitaca.

Pucnjavu je prijavio prolaznik nakon čega je policija pronašla krvavog muškarca kako leži na trotoaru.

Albanac je odmah prevezen u bolnicu, ali je uprkos naporima lekara preminuo. Policija je navodno pronašla čaure na mestu ubistva.

Mediji na albanskom objavili su fotografiju ubijenog muškarca i da se zove "Zaku". Navodno je odranije poznat policiji. Albanski mediji takođe navode da je bio umešan u slučaj falsifikovanja, a ranije je prema nezvaničnim informacijama služio zatvorsku kaznu zbog ubistva iz nehata.

Izvori iz istrage navode da je verovatno u pitanju obračun dve grupe nasilnika koje "prodaju zaštitu" u gradskim noćnim klubovima.

Orhan Bajrami (39), biznismen iz Severne Makedonije albanskog porekla, podsetimo, ubijen je sredinom meseca na Halkidikiju. Kamere luksuzne vile u Haniotiju snimile su ubice koje su ispalile 19 hitaca u Bajramija dok je sedeo na terasi.

Makedonski medij su pisali da je dan uoči egzekucije najavljeno da će Bajrami biti ubijen i to na TikToku.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track