"FAIRMONT PEACE" - RAJ ZA LJUBITELJE DŽEZA I SUPERHEROJA: Bićete ZAPANJENI! Ostvaren san o životu u dvorcu iz bajke u srcu ŠANGAJA
Kineski turizam, Foto: Kurir tv

kineski turizam:

"FAIRMONT PEACE" - RAJ ZA LJUBITELJE DŽEZA I SUPERHEROJA: Bićete ZAPANJENI! Ostvaren san o životu u dvorcu iz bajke u srcu ŠANGAJA

Planeta -

Kineski turistički biznis ponovo napreduje u prvoj letnjoj sezoni od kada su ukinuta ograničenja putovanja zbog pandemije koronavirusa u toj zemlji. Interesantni hoteli sa jedinstvenom tematikom i bogatom istorijom opet privlače mnoštvo gostiju sa svih strana sveta.

U srcu Šangaja, nalazi se jedan od najlegendarnijih hotela koji oduševljava posetioce svojom impresivnom arhitekturom i nezaboravnim doživljajem. Hotel Fairmont Peace privlači turiste iz celog sveta svojim veličanstvenim lobijem, a posebno je omiljen zbog All Jazz Banda, koji posetioce vraća u zlatno doba muzike.

Kina
foto: Kurir tv

Ovaj čuveni hotel je domaćin za All Jazz Band, sastavljen od šest muzičkih veterana, čija je prosečna starost 82 godine. Njihova virtuoznost i muzička elegancija vraćaju posetioce u 20. i 30. godine prošlog veka, kada je džez muzika cvetala. Turisti uživaju u osećaju nostalgije dok im ovaj ansambl priređuje nezaboravne muzičke trenutke.

- Kada kročite u predvorje ovog hotela, bićete zapanjeni njegovom arhitektonskom lepotom - kaže jedan od posetilaca.

Muzej koji se nalazi unutar hotela dodatno obogaćuje iskustvo gostiju. Turisti s nestrpljenjem kreću u obilazak muzeja, otkrivajući istoriju i priče koje se kriju iza ove grandiozne zgrade.

U centru pažnje je takođe japanski superheroj Ultramen, koji je velika atrakcija na nekim drugim mestima u gradu. U dekor hotela, uključujući tematske krevete na sprat i replike u prirodnoj veličini u predvorju, ugrađeni su elementi vezani za ovog popularnog superheroja. Dodatna atrakcija za goste hotela je takozvani "blajnd boks", gde mogu dodirnuti ekran i izvući slučajnu kartu iz serije Ultramen, koja označava njihov smeštaj.

Kina
foto: Kurir tv

Pored toga, hoteli sa prepoznatljivim dizajnom takođe privlače klijentelu. Menadžer apartmana izvan Šangaja, čiji su apartmani obojeni u belo i sa zakrivljenom arhitekturom, ističe da takav smeštaj izaziva osećaj spokoja i inspiracije.

- Naš dizajn je krivolinijski. Tako smo ostvarili san o životu u dvorcu iz bajke u predgrađu Šangaja - rekao je menadžer.

Kina
foto: Kurir tv

Kinesko hotelsko tržište je u stalnom usponu, prema statističkim podacima marketinške kompanije Statista. Predviđa se da će ove godine dostići impresivnih 79,3 milijarde američkih dolara. Hotel Fairmont Peace i ostali prepoznatljivi i jedinstveni smeštajni objekti doprinose ovom rastu i privlače sve veći broj posetilaca iz celog sveta.

01:36

Kineski turistički biznis

Uživanje u tradicionalnoj džez muzici i superherojima iz stripova, upareno sa elegantnom arhitekturom i bezvremenskom lepotom hotela, čine boravak u ovom delu Šangaja nezaboravnim iskustvom koje posetioci rado ponesu sa sobom. Hotel Fairmont Peace ostaje vrhunska destinacija za ljubitelje kulture, muzike i vizuelnih čuda.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

01:03

KINA POSTAJE SUBJKET PRED KOJIM JE VELIKA KRIZA Radenović: Zastrašujući koncept budućeg ratovanja, SUKOB PLANETARNIH RAZMERA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja