NAJJAČA OPTUŽBA PROTIV TRAMPA DO SADA?! Jelača: Sumnjivo je što je podignuta baš sada, a iz JEDNOG RAZLOGA je neoboriva!
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

SAD

NAJJAČA OPTUŽBA PROTIV TRAMPA DO SADA?! Jelača: Sumnjivo je što je podignuta baš sada, a iz JEDNOG RAZLOGA je neoboriva!

Planeta -

Bivši predsednik Amerike Donald Tramp, optužen da je planirao poništavanje svog izbornog poraza, i danas će se naći pred sudom da bi čuo optužnicu. Optužnica sadrži 4 tačke i ukoliko bude optužen po sve četiri, preti mu zatvorska kazna od 55 godina! Ovo je treći put za četiri meseca da je protiv Trampa podignuta tužba.

Da li zaista postiji mogućnost da bivši američki predsednik završi iza repšetaka, govorio je u jutarnjem programu Kurir televizije Dejan Jelača, glumac koji živi i radi u Njujorku.

Slobodan Samardžija
foto: Kurir televizija

- Milsim da je ovo treća po redu optužnica protiv njega i američki narod želi da zna neke odgovore. Ovo je možda najjača optužba do sada. Podsećam da je u martu mesecu optužen za proneveru poslovne dokumentacije, takođe za poverljivu dokumentaciju koja je nađena na njegovom ranču na Floridi i treća je ova - rekao je Jelača.

Izrazio je sumnju zbog činjenice da se optužba podiže baš sada:

- Govorio sam da se ovo temeljno pripremalo, a ono što je meni sumnjivo jeste što se jako dugo čekalo sa tim. Zašto nije pre dve godine podignuta optužnica, a imali ste jake dokaze. Pretpostavljam da to ima veze sa izborima, ali ono što je velika činjenica jeste da je ova optužba gotovo neoboriva.

02:43

NAJJAČA OPTUŽBA PROTIV TRAMPA DO SADA?! Jelača: Sumnjivo je što je podignuta baš sada, a iz JEDNOG RAZLOGA je neobriva!

- Vi imate FOX televiziju koja je optužena zato što je direktno obmanjivala javnost 2020 onim što je tada govorio Tramp. Oni su priznali krivicu. Njegov prijatelj i advokat takođe je relativno skoro bio optužen za laganje javnosti i on je takođe sve priznao. Vi, dakle, imate optužnicu da je Tramp direktno lagao narod i to je teško oboriti.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track