ĆERKA POZNATOG PEVAČA TRAGIČNO NASTRADALA: Lepa Marija (21) neoprezno otišla pravo u smrt! ZABAVA SE PRETVORILA U UŽAS (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

tuga

ĆERKA POZNATOG PEVAČA TRAGIČNO NASTRADALA: Lepa Marija (21) neoprezno otišla pravo u smrt! ZABAVA SE PRETVORILA U UŽAS (FOTO)

Planeta -

Marija Fernanda Robles, pastorka poznatog meksičkog pevača Luisa Anhela, udavila se u popularnom letovalištu Mazatlan.

Skrhani pevač se oglasio potresnim rečima.

- Moram da objavim odlazak moje ćerke Marije Fernande. To je najveći bol koji čovek može da oseti. Cenim sve poruke podrške i ljubavi koje sam dobio. Preklinjem vas za razumevanje dubokog bola koji osećam u ovom trenutku i cenim vašu empatiju zbog poštovanja moje privatnosti - napisao je Anhel.

Pevač je na društvenim mrežama dobio oko 100.000 poruka saučešća.

Marija fernanda Robles
foto: Printscreen/Facebook

Pastorka poznatog umetnika se utopila u ponedeljak u 4.40 sati kad je nakon zabave otišla sa nekoliko prijatelja na jutarnje kupanje u popularnom letovalištu u državi Sinaloa. Lokalni mediji navode da je bila u alkoholisanom stanju u vreme nesreće.

Kupači su videli telo kako pluta i pozvali hitnu pomoć. Jedan Marijin prijatelj je navodno takođe upao u nevolje tokom surfovanja, ali je kasnije izvučen na sigurno.

Influenserka je često objavljivala snimke putovanja i zabave na svom Instagram nalogu na kome je imala više od 26.000 pratilaca. U poslednjoj objavi okačila je fotografiju u bikiniju.

- Slobodno i divlje - napisala je devojka.

(Kurir.rs/NY Post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track