PRINCA HARIJA NIKO NE ŽELI DA VIDI: Posle godinu dana od smrti kraljice NIKO NI SA KIM NE GOVORI
Foto: Tolga AKMEN / AFP / Profimedia

šok detalji

PRINCA HARIJA NIKO NE ŽELI DA VIDI: Posle godinu dana od smrti kraljice NIKO NI SA KIM NE GOVORI

Planeta -

Ni kralj ni princ od Velsa neće se sastati sa vojvodom od Saseksa kada dođe ove nedelje u posetu Britaniji. Kako tvrde strani mediji, Princ Hari će otputovati u Veliku Britaniju kako bi prisustvovao godišnjoj dodeli nagrada WellChild, dobrotvornoj organizaciji čiji je pokrovitelj već 15 godina.

Podrazumeva se da poziv na godišnje letnje okupljanje kraljevske porodice u Balmoralu ove godine nije upućen vojvodi i vojvotkinji od Saseksa. Princ Hari je vratio ključeve svog komfornog doma Frogmor kolibe u Vindzoru i sinoć nije bilo najjasnije da li će mu kraljevska porodica ponuditi bilo koji drugi smeštaj tokom njegovog boravka.

princ Vilijam, kralj Čarls
foto: PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ Hari ponovo udario na porodicu

Činilo se da je prošle nedelje vojvoda ponovo kritikovao svoju porodicu u dokumentarnoj seriji "Invictus Games" od nekoliko miliona dolara, o međunarodnom sportskom turniru koji je osnovao za ranjene veterane.

U intervjuu za televizijskog giganta, Netflix, princ Hari je krenuo u novi napad, rekavši da "nije imao sistem podrške" koji bi mu pomogao da se nosi sa iznenadnom smrću svoje majke u dobi od 12 godina.

- Najveća borba za mene je bila da niko oko mene zaista nije mogao da mi pomogne. Nisam imao taj sistem podrške, tu mrežu, ili stručni savet da identifikujem šta se zapravo dešava sa mnom, rekao je u dokumentarcu.

Nema planove da se okupi sa porodicom

Hari će biti u Dizeldorfu na dvogodišnjim igrama kasnije ovog meseca, ali će prvo posetiti Veliku Britaniju da bi prisustvovao dodeli nagrada VeWlChild u Londonu. Smatra se da mu se njegova supruga, vojvotkinja od Saseksa, neće pridružiti na britanskom delu putovanja.

princ Hari, intervju, Anderson Kuper
foto: Printscreen/Youtube/CBS

Prošle godine Hari je trebalo da održi govor na ceremoniji WelChild, ali je požurio u Škotsku da bude sa svojom porodicom kada je njegova baka kraljica bila teško bolesna.

Ove godine će se vratiti na događaj u četvrtak - a u petak će biti godina dana otkako mu je baka umrla - gde će provoditi vreme sa dobitnicima dobrotvorne organizacije i njihovim porodicama. Ali izgleda da nema plana za ponovno okupljanje sa njegovom porodicom.

Smatra se da princ Vilijam nije imao nikakav kontakt sa svojim mlađim bratom otkako je Hari objavio svoju autobiografiju "Spare" u januaru, u kojoj je optužio svog starijeg brata da ga je gurnuo na zemlju, usled čega je Hari pao na pseću činiju.

Kurir.rs/Blic/DailyMail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track