DETE (2) JOJ PREMINULO, MAJKA TVRDILA DA JE PALO S TOBOGANA: Misterija smrti dečaka u Italiji, obdukcija pokazala nešto JEZIVO
Foto: Shutterstock

NAKON 10 DANA UHAPŠENA

DETE (2) JOJ PREMINULO, MAJKA TVRDILA DA JE PALO S TOBOGANA: Misterija smrti dečaka u Italiji, obdukcija pokazala nešto JEZIVO

Planeta -

Italijanska policija uhapsila je majku dvogodišnjeg dečaka Markusa, koji je preminuo u bolnici u Livornu 18. avgusta od stravičnih povreda koje je zadobio prilikom pada. Iako je majka prvo tvrdila da je mališan dan ranije dva puta pao sa tobogana, policija veruje da je dete bačeno sa velike visine.

Majka, čije ime nije saopšteno, dovela je dete 17. avgusta u bolnicu u Livornu tvrdeći da je njen sin zadobio povrede na dečijem igralištu prilikom pada sa tobogana. Dečak je sa ozbiljnim povredama smešten u šok sobu, ali je uprkos naporima lekara preminuo.

Obdukcija je pokazala da je dečak zadobio povrede usled pada sa mnogo veće visine, a majka je privedena 1. septembra zbog sumnje da je ona dečaku nanela povrede.

Mediji prenose da su otac i majka preminulo mališana razvedeni, i da je dečak bio u poseti majci u Livornu.

"Priču koju je iznela majka, a to je da je dečak dva puta pao sa tobogana na igralištu u Tireniji nisu se poklapale sa njegovim povredama", saopštili su iz policije.

Takođe, istragom je ustanovljeno da je majka 16. avgusta ušla sa dečakom u zgradu i da je izašla sa njim u naručju 11 sati kasnije.

Majka je trebalo 17. avgusta da dete vrati ocu, koji je imao starateljstvo nad dečakom, umesto toga, Markusa je odvela u bolnicu, gde je dečak i preminuo.

U petak ju je policija uhapsila, a trebalo bi da bude saslušana tokom naredne sedmice.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track