"NIJE SLUČAJNO ŠTO SU SAD IZVUKLI IZ NAFTALINA OBAMINU AFERU" Jelača: Kampanja je uveliko u toku, ali narod je oguglao na SKANDALE
Dejan Jelača, Foto: EPA-EFE/ROBERT PERRY

kurir televizija

"NIJE SLUČAJNO ŠTO SU SAD IZVUKLI IZ NAFTALINA OBAMINU AFERU" Jelača: Kampanja je uveliko u toku, ali narod je oguglao na SKANDALE

Planeta -

Dejan Jelača, glumac uključio se u jutarnji program uživo Kurir televizije iz Njujorka povodom afere Barak Obama. Nakon otužnica i hapšenja Donalda Trampa, sada je na tapetu još jedan bivši američki predsednik.

Barak Obama
foto: OHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

On je podelio atmosferu i reakcije američke javnosti na optužbe prema Baraku Obami, koje datiraju još od izbora 2008. godine, a sada su u prvom planu, iako nikada nisu podržane konkretnim dokazima.

Dejan Jelača
foto: Kurri tv

Tokom tog burnog političkog razdoblja, lansirane su tvrdnje o Obaminom konzumiranju droge i navodnom spavanju sa muškarcima. Iako su ove optužbe bile prisutne pre više od decenije, nedostatak konkretnih dokaza i verifikacije je uvek bio glavni problem.

Jelača je istakao da Amerika danas više nije iznenađena ovakvim šokantnim optužbama. Prema njegovim rečima, američki narod je postao oguglao na šokove koje političari donose.

04:10

AFERA OBAMA TRESE AMERIKU

- Ovo je tema o kojoj se govorilo i ranije, bila je prisutna pre izbora 2008. godine. Tada je kampanja bila veoma živa kada je Obama pobedio. Ono što jeste sigurno, u Americi ništa nije slučajno. Sve je vrlo pažljivo planirano, uređeno i sprovedeno - rekao je.

U razgovoru, je takođe istakao da se trenutno nalaze usred političke kampanje u Americi, gde se sve radi pažljivo i ciljano kako bi se uticalo na javno mnjenje. Optužbe protiv Obame u ovom trenutku, prema njemu, nisu slučajne. On napominje da je nedavna anketa pokazala da Obama i dalje uživa veliku popularnost u SAD-u, što ga čini važnim faktorom u politici. Nakon čega je zaključio:

- Ova optužba je veoma pažljivo izabrana i jasno usmerena. Što se tiče same optužbe, možda i jeste istinita. Međutim, tada nisu imali nijedan jedini dokaz za te tvrdnje, što je veliki problem - istakao je.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:21

AMERIČKI GLUMAC NAPUSTIO HOLIVUD ZBOG KARIJERE U SRBIJI Želi da pomogne našim glumcima i da jednog dana postane srpski Barak Obama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track