OGLASILA SE SESTRA MUŠKARCA KOJI JE BAČEN SA BRODA U ATINI: Želim da nikada ne izađu iz zatvora, neka istrunu tamo! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

OGLASILA SE SESTRA MUŠKARCA KOJI JE BAČEN SA BRODA U ATINI: Želim da nikada ne izađu iz zatvora, neka istrunu tamo! (VIDEO)

Planeta -

„Želim da nikada ne izađu iz zatvora, neka istrunu tamo“, izjavljuje Irini, sestra 36-godišnjeg Antonisa Kariotisa koji je ubijen kada su ga pripadnici posade Plavog horizonta u utorak uveče gurnuli sa broda koji se spremao da isplovi.

Rodbina i prijatelji preminulog Antonisa zahtevaju, kako kažu, primerno kažnjavanje svih odgovornih. Stradalog Antonisa opisuju kao nasmejanog čoveka, optimistu i kada je morao da bude hospitalizovan.

Ističu da je bio uporan i vredan, uvek uz porodicu, kako bi nikome ništa ne bi loše uradio.

„Trebalo bi da sede tamo doživotno“, rekao je zet 36-godišnjaka, prenosi Prototema.gr.

Sestra 36-godišnjeg Antonisa ostaje skrhana jer je izgubila najveću podršku u životu.

„Naučio sam to od svog starijeg brata Nikolisa. Šta da kažem“ kaže sestra žrtve u suzama Megi.

Antonisove komšije u radničkom domu Agios Nikolaosa takođe su bile šokirane.

„Bilo je nehumano to što su uradili, bio je nevino i dobro dete“, komentariše Antonisov komšija koji je navodno često putovao Heraklion-Pirej i obično je birao Plavi horizont.

Ovaj 36-godišnjak je živeo u Lasitiju sa svoje dve sestre. Nedavno su izgubili majku i Antonis je otišao u Pirej da obavi pomoć. Sahrana 36-godišnjaka biće održana sutra u podne u Agios Nikolaosu.

Ekskluzivni snimak Protothema.gr o neopisivoj tragediji koja se dogodila u utorak uveče u luci Pirej smrću 36-godišnjaka u katapultu broda Blue Horizon grupe Atika izazvao je gnev širom grčke.

Prema informacijama, mrtvozornici Sokratis Tsantiris i Ilijas Bojokas utvrdili su da je uzrok smrti „davljenje na osnovu povrede glave“. Istovremeno, veštačenjem je utvrđeno da je 36-godišnjak zadobio udarce u glavu.

Odnosno, kako se vidi na obdukciji, mladić je udario glavom, verovatno u katapult broda Plavi horizont, nakon varvarskih guranja dvojice članova posade koji su ga bacili u more. Generalni direktor Atika Grupe podneo ostavku zbog celokupne situacije.

Upravni odbor u svom saopštenju govori o „tragičnoj nesreći koja je potpuno nepravedno i na nezamisliv način rezultirala gubitkom života mlade osobe“.

Kompanija se obavezuje da će stati uz porodicu 36-godišnjeg Antonisa „u svakom pogledu i svom snagom“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track