HOROR U PODRUMU SEOSKE KUĆE! DETALJI NEZAPAMĆENOG UŽASA: Otkrivena tela 3 bebe, evo šta su radili njihova majka i njen otac
Foto: Youtube printscreen

HOROR U PODRUMU SEOSKE KUĆE! DETALJI NEZAPAMĆENOG UŽASA: Otkrivena tela 3 bebe, evo šta su radili njihova majka i njen otac

Planeta -

U podrumu jedne kuće u selu Černiki u Poljskoj pronađena su tri tela novorođenčadi. Uhapšena je 20-godišnja žena i njen 54-godišnji otac.

Tužilaštvo tereti ženu za ubistva i incest, a, kako se navodi, uskoro će i otac biti optužen.

On je pre 15 godina ostao udovac i sam se brinuo o dvanaestoro dece. Njegova supruga je, navode komšije, bila alkoholičar.

"Ponekad su iz te kuće dopirali krici. Ostao je sam sa decom. Bilo ih je 12. Svake nedelje su išli u šetnju ili branje pečuraka. Sećam se da je nekada bila policija i socijalna služba, ali je slučaj zatvoren. Čuli smo tada ona nosi dete. Nije se videlo da je trudna, možda je nekako skrivala stomak", rekao je za "Fakt" jedan od komšija.

On je dodao da nema loše mišljenje o 54-godišnjaku, za kojeg se sumnja da je otac pronađenih novorođenčadi.

"Pristojan čovek. Bio je inteligentan. Nije pio, samo je pušio. Čuvao je decu kao da vodi vrtić. Čistio je sneg sa trotoara. U šoku smo", dodao je komšija.

Protiv žene, koja bi trebalo da bude majka novorođenčadi, podignuta je optužnica.

"Tužilac je 20-godišnju ženu optužio po dve tačke za ubistvo i incest", rekao je tužilac Marijuš Dušinjski iz Okružnog tužilaštva u Gdanjsku u intervjuu za "Fakt".

Horor u podrumu je otkriven kada je prvo pronađeno zakopano telo jednog novorođenčeta koje je trebalo da se rodi pre oko tri nedelje. Potraga je nastavljena, pa je pronađeno i telo druge bebe, koje je bilo u stanju raspadanja. Kasnije je otkriveno i telo trećeg novorođenčeta.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track