IZAŠLA IZ ZATVORA I PRAVO NA ŽUR: Gledajte kako El Čapova žena slavi u LA klubu iste večeri kada je njegov sin izručen SAD (VIDEO)
Foto: Twitter/Apex644864791, EPA/JOHN TAGGART

PILA CELU NOĆ

IZAŠLA IZ ZATVORA I PRAVO NA ŽUR: Gledajte kako El Čapova žena slavi u LA klubu iste večeri kada je njegov sin izručen SAD (VIDEO)

Planeta -

Ema Koronel Aispuro (33), žena ozloglašenog meskičkog narko-bosa Hoakina El Čapa Guzmana koji služi koji služi doživotnu zatvorsku kaznu u Americi, uživala je na žurci u Los Anđelesu samo par dana nakon prevremenog puštanja iz federalnog zatvora u SAD.

Sajt TMZ, koji prati živote poznatih, objavio je da je El Čapova žena u petak uveče stigla u klub "El Farajon" u društvu celokupne pratnje.

Žurku je organizovala njena advokatica Marijel Kolon Miro (29), koja je inače i pevačica scenskog imena La Abogada (advokatica na španskom).

Ema Koronel
foto: Twitter/Apex644864791

Njujork post prenosi da je La Abogada tokom večeri otpevala pesmu specijalno za svoju klijentkinju koja je smeštena u VIP ovog kluba, gde je bila maksimalno okružena obezbeđenjem.

Navodi se da je El Čapova žena viđena kako sipa piće cele večeri i uživa sa prijateljima koje nije dugo videla.

Ema Koronel
foto: Twitter/Apex644864791

Gardijan je objavio da je ona rođena u SAD, a nakon hapšenja 2021. osuđena je na tri godine zatvora pošto se izjasnila krivom po tri tačke optužnice.

One su se odnosile na pomaganje El Čapovom narko-kartelu Sinaloa, uključujući zaveru sa ciljem pranja novca, distribuciju ilegalnih droga i učestvovanje u finansijskim poslovima ove kriminalne organizacije.

Ema Koronel
foto: Twitter/Apex644864791

Navodi se da je ona priznala da je obavljala zadatak kurira prenoseći poruke između njenog muža i članova njegovog narko-kartela dok je on služio kaznu u meksičkom zatvoru Altiplano nakon hapšenja 2014.

Tokom izricanja presude sudija je naveo da je Koronel brzo priznala krivicu i dogovorila se s američkim vlastima da im isplati oko 1,5 miliona dolara koje je zaradila od kriminalnih aktivnosti.

El Čapo, Ema Koronel Aispuro
foto: TNS/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Njena trogodišnja zatvorska kazna je kasnije smanjena, a američki ABC njuz navodi da je El Čapova žena sudiju molila za milost, obećavajući da će svoje ćerke naučiti da razlikuju dobro od lošeg.

- Molim vas da ne dozvolite da one odrastaju bez majke - rekla je Koronel sudiji prilikom izricanja presude.

Ema Koronel Aispuro, El čapo
foto: Alexandria Sheriff's Office/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Američki federalni Biro za zatvore je na svom sajtu objavio da je ona u međuvremenu iz pravog zatvora prebačena u instituciju poluotvorenog tipa u Los Anđelesu, odakle je u sredu i definitivno oslobođena.

- Čim izađem na slobodu, idem pravo u FARAJON - napisala je ona u postu na društvenim mrežama uz fotografiju sa crvenog tepiha tog kluba.

Korisnici društvene mreže X (bivši Tviter) objavili su da je El Čapova žena slavila oslobađanje iz zatvora istog dana kada je njegov sin Ovidio Guzman izručen SAD.

BBC je objavio da je on osumnjičen da je, zajedno sa svojim bratom, vodio moćni narko kartel Sinaloa koji je osnovao njegov otac.

(Kurir.rs/TMZ/New York Post/Guardian/ABC News/BBC)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track