U PODRUMU ZAKOPALI TROJE NOVOROĐENČADI: Incest između oca i dve ćerke, niko nije ni sumnjao kakav se HOROR dešava u toj kući
Foto: EPA / Pawel Supernak

POLICIJA OTKRILA PLASTIČNE VREĆE U PLITKIM GROBOVIMA

U PODRUMU ZAKOPALI TROJE NOVOROĐENČADI: Incest između oca i dve ćerke, niko nije ni sumnjao kakav se HOROR dešava u toj kući

Planeta -

Ostaci troje novorođenčadi u plastičnim vrećama pronađeni su plitkim grobovima u podrumu kuće u selu Černiki na severu Poljske, a policija je uhapsila Pjotra Gjerašik (54) i njegovu ćerku Paulinu (20).

Oni su osumnjičeni za incest i ubistvo novorođenčadi.

Britanski Dejli miror navodi da je otac optužen za sva tri ubistva i incestuozne odnose sa Paulinom i još jednom ćerkom.

Paulina je optužena za dva ubistva i incestuozni odnos s ocem.

Navodi se da su Pjotr i Paulina bili roditelji dvoje od troje ubijene dece, a njihova je veza navodno bila sporazumna.

Pjotr je bio otac trećeg ubijenog deteta rođenog pošto je druga njegova ćerka ostala trudna kada ju je ovaj prisilio na seks.

Tužioci sumnjaju da on lično ubio treće novorođenče.

Navodi se da se, nakon što mu je pre oko 15 godina preminula supruga, Pjotr doselio se u Černiki kako bi se brinuo o deci kojih je, po rečima meštana, bilo deset ili 12 u vreme kad se najstarija ćerka odselila.

Oni su ispričali da je dvorište Gjerašikovih bilo neuredno, ali je on ostavljao dobar utisak i nije bilo naznaka da je konzumirao alkohol.

- Vodio je decu u šetnje i u šumu kako bi brali pečurke. To su bili obični ljudi. Ko bi rekao da su se u njihovoj kući dešavao takav užas - rekao je jedan od seljana.

Navodi se da je jedna Paulinina prijateljica posumnjala da je ova trudna jer je počela da nosi širu odeću.

Paulina je uzela tri nedelje slobodno sa posla, ali se vratila već nakon nedelju dana.

- Svi smo mislili da je trudna. Mislim da je oko struka vezala kaiševe. Napravila je improvizirani korset. Kad se vratila s odmora, bilo je jasno da je došlo do neke promene. Bila je mršavija, slabija i stalno umorna. Kada smo je pitali za dete, pravila se da je iznenađena pitanjem i poricala to - kazala je radnica prodavnice u kojoj je Paulina radila.

Lokalni mediji preneli su izjavu drugog meštanina koji je rekao da su Pjotr i Paulina "živeli kao par".

- Ona ga je oslovljavala s "Pjotre". Držali su se za ruke. Pre par meseci, obrijao joj je glavu kako je drugi momci ne bi gledali. On je za nju bio Bog - rekao je taj žitelj Černikija.

Jedna od Paulininih kolegenica s posla rekla je da ju je prijavila socijalnoj službi nakon što je videla potresne poruke koje je slala svome ocu.

Navodi se da se trenutno sprovode obdukcije nad ostacima tela novorođenčadi, a policija pretražuje kuću u kojoj su živeli Pjotr i Paulina.

(Kurir.rs/Daily Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track